Barcelona, seu del congrés Acusticat 2026

Font: Ajuntament de Barcelona

29/04/2024 - 20:13

L’Acusticat és un punt de trobada de referència a Catalunya, multitemàtic i multisectorial, que convida a la reflexió i a l’oferta de solucions per millorar la qualitat acústica i ambiental. Durant la cloenda de l’edició d’enguany, que ha tingut lloc a Manresa, s’ha anunciat que Barcelona serà la seu de la sisena edició de l’esdeveniment, el 2026.

El congrés Acusticat és un espai de participació bianual que engloba municipis d’arreu del territori català. Més enllà de la reflexió i la proposta de solucions, també és un espai per intercanviar experiències i proposar mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica i la creació de zones tranquil·les, així com per fer difusió de les eines de gestió i control. També es vol impulsar la col·laboració entre administracions amb competències en la matèria.

Els dies 24 i 25 d’abril de 2024 ha tingut lloc la cinquena edició del congrés a Manresa, com a acte central de la Setmana sense Soroll 2024. L’Ajuntament de Barcelona ha participat en l’esdeveniment presentant alguns reptes i amb una ponència del Departament d’Avaluació i Gestió Ambiental sobre les terrasses de restauració a la via pública.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La cinquena edició del Congrés d’Acústica de Catalunya ha lliurat el premi ACUSTICAT a la trajectòria professional al doctor Josep Martí Roca, catedràtic de La Salle-URL.

Notícia

Com a mesura prèvia per recollir dades actualitzades, s’instal·laran 8 nous sonòmetres que se sumen als 30 actius i es convocarà la Taula de Soroll del districte

Notícia

El debat centra la primera jornada del congrés ACUSTICAT 2024, que ha reunit més de 300 experts a Manresa. 

Butlletí