mosquit tigre

Notícia
És capaç de transmetre malalties com el Zika, Dengue i Chikungunya.
Dibuix mosquit de la febre groga. Autor: J.Luis Ordóñez

Així ho comunica la Conselleria de Sanitat del Govern de Canàries a través d'un comunicat oficial emès el passat dimarts 12 de desembre, després de trobar alguns exemplars d'aquesta espècie de mosquit a l'illa de Fuerteventura. Es tracta de troballes puntuals i de moment no es té constància que l'espècie s'hagi establert segons comunica Sanitat.

Notícia

Es tracta d'una Ordenança municipal per prevenir i controlar la presència del mosquit tigre a Sant Cugat del Vallès. El text inclou mesures per minimitzar la presència d’aquest insecte i regula els espais que puguin contenir aigües estancades.

Article

Tríptic amb consells i mètodes per evitar la proliferació del mosquit trigre, elaborat en el marc d'una campanya a Reus.

Article

La nova plataforma Mosquito Alert, que actualitza l’anterior projecte Atrapa el Tigre, ha incorporat Aedes aegypti, l’actual responsable de l’expansió del Zika. Aquesta iniciativa permetrà implementar un sistema d’alerta anticipada basat en ciència ciutadana, que detectarà si aquest mosquit arriba al nostre territori. Mosquito Alert amplia el seguiment de la presència i l’expansió del mosquit tigre amb la finalitat que les dades que es recullin nodreixin els sistemes de gestió de salut pública i recerca epidemiològica actual a l’Estat.

Article

Un sistema ciutadà per investigar, seguir i controlar l’expansió del mosquit tigre. Si ets descarregues l’APP Tigatrapp pots col·laborar localitzant mosquits tigre i els seus llocs de cria