març 2023

Notícia

La nova planta de compostatge de la Mancomunitat completa el cicle de gestió dels residus orgànics amb recursos propis

Notícia

La recollida selectiva arriba al 39,3 % de mitjana als municipis metropolitans. La recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents fan augmentar la xifra 1,1 punts el darrer any.

Notícia

L’any 2022 s’ha reduït un 13% les emissions de diòxid de nitrogen, un 4% les de CO₂, un 18% el carboni negre, un 6% les partícules PM10 i un 8% les PM2,5.

Notícia

La II Jornada d’Acció Climàtica de Caldes de Montbui reuneix centenars de persones interessades a entrar a formar part de La CEL de Caldes, la comunitat energètica local.

Notícia

La via pedalable, que té 750 metres i salva el riu Sec, forma part de la xarxa Bicivia i ha estat cofinançada amb fons europeus FEDER.

Notícia

Les primeres quatre instal·lacions es faran a l'Àrea Olímpica Municipal i els poliesportius de La Maurina, Sant Llorenç i Can Parellada

Notícia

La cinquena edició de la Taula de seguiment de l’emergència climàtica celebrada el passat 7 de març ha posat l’accent en l’Ecofeminisme i en la perspectiva de gènere per analitzar el model energètic actual.

Reportatge
Conclusions del darrer informe de l'IPCC

L'IPCC ha presentat Canvi climàtic 2023: informe de síntesi. El document destaca les nombroses opcions que ara es poden adoptar per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle i adaptar-se al canvi climàtic.

Notícia

Permetrà el treball en xarxa amb altres municipis dins el projecte europeu Interlace per a promoure la renaturalització de la ciutat.