gener 2023

Notícia
La ciutat participa en el projecte europeu RESIST

Amb una durada de cinc anys, suposa una assignació de 284.375 euros a la ciutat.

Notícia

Les escoles de Castellbisbal s’afegeixen a “L’aventura dels ODS” per conèixer els objectius de desenvolupament sostenible

Notícia

El volum d'aigua regenerada a l'àrea metropolitana de Barcelona s'ha multiplicat per 15, i ha passat de 3,8 hm3 a 56 hm3 en els últims quatre anys (2018-2022). Un 20 % del recursos destinats al consum d'aigua potable del territori metropolità ja provenen de la regeneració.

Notícia

Si en un mes i mig no plou, caurem en fase d'excepcionalitat de sequera amb més restriccions als usos que se'n fa ara

Notícia

Agrupa un sector que factura 10.000 milions d'euros i suma 41.000 treballadors. Té com a objectiu impulsar la competitivitat de les empreses del sector, potenciar-ne la internacionalització i fomentar la innovació i l’R+D en aquest àmbit. 

Notícia
Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Això implica unes 650 multes al mes de mitjana (22 al dia), tot i que el repartiment és molt irregular segons els mesos

Notícia
En el marc del projecte Llavors de sempre

200 persones de 20 horts comunitaris de Granollers i comarca han recollit recullen a l’Espai Congost safates de planter de varietats locals en el marc de la sisena edició del projecte Llavors de sempre.

Notícia

Es tracta d’una aposta per la sostenibilitat i les energies renovables, que s’emmarca dins el Pla de Desenvolupament Sostenible del CSA. Aquest paquet d’inversions s’executarà en el període entre 2023 i 2025 i contempla diverses actuacions. 

Notícia
Estat de les aus al món 2022

La Unió internacional per a la Conservació de la Natura (IUCN) ha actualitzat la llista vermella d'espècies d'aus amenaçades amb la col·laboració de Birdlife.

Notícia

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha aprovat un pla d'accions per aconseguir més autonomia energètica i la resiliencia del municipi davant els canvis ambientals.