octubre 2022

Notícia

La voluntat municipal és regular l’ús de pirotècnia i els focs d’artifici, preservant les festes patrimonials, per tal de tenir en compte les diferents sensibilitats en relació a la salut de les persones, dels animals i de l’entorn. Les persones interessades en aportar idees i solucions poden fer-ho fins al 12 d’octubre al Portal de participació.

Notícia

La nova instal·lació fotovoltaica ha de permetre estalviar 12,39 tones de gasos d'efecte hivernacle, i més de 13.000,00 € anuals en el consum d'electricitat.

Notícia

Les sessions estan obertes al públic amb inscripció prèvia i hi ha programada una sortida per l’observació d'aus a Gallecs, una visita guiada o un taller i safari fotogràfic.

Notícia

La instal·lació, finalitzada el passat 23 de setmbre, a càrrec exclusiu del pressupost municipal de l'Ajuntament, té un cost de 29.947,50 (IVA inclòs), que s'amortitzaran amb 3 anys.

Notícia

L'objectiu és millorar l'eficiència energètica i reduir emissions. En els propers dos anys, l'energia solar s'estendrà a altres equipaments de la ciutat com escoles o centres cívics.

Notícia

L'augment de la temperatura i la davallada de les precipitacions amenaça totes les espècies de vegetació de la capital catalana, segons un estudi internacional

Notícia

L'International Mobility Congress (IMC 22) s'ha celebrat els dies 24 i 25 d'octubre a Sitges i ha donat les claus per avançar cap a una mobilitat més segura, sostenible i inclusiva i també més digitalitzada, amb solucions aplicables a les necessitats reals de la mobilitat pública als pobles i ciutats, presentant innovacions i noves tendències, però també experiències i casos d’èxit d’arreu del món.

 

Notícia

L'Agència Internacional de l'Energia admet per primera vegada en el seu informe anual que la demanda mundial de combustibles fòssils començarà a baixar a partir del 2025.