La PINYA, una Barcelona més sostenible

Font: Ajuntament de Barcelona
01/06/2016 - 16:52

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient es torna a organitzar la PINYA, les jornades de portes obertes dels membres de la xarxa de Barcelona + Sostenible.

La PINYA és una proposta d’acció conjunta de la xarxa de B+S per donar a conèixer la tasca que duen a terme els membres que en formen part a la resta d’organitzacions de la ciutat i a la ciutadania. Se celebra entorn el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) i enguany els dies 3, 4 i 5 de juny.

A Sant Martí la Cooperativa Alencop i Cool Recycling s’han sumat a aquesta iniciativa  i obren les seves portes per a que la ciutadania conegui el seu treball.

El divendres 3 de juny, la Coooperativa Alencop (c/ Santander, 42, local 34) obre les portes del seu local i de 17h a 19h ofereix una xerrada gratuïta sobre les 15 curiositats dels RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics).

El diumenge 5 de juny, Cool Recycling (c/ Amistat, 30) ofereix un taller de reciclatge creatiu, familiar, d’una hora i mitja de durada on podreu transformar un residu domèstic en un objecte de profit. El cost de l’activitat és de 6€ per persona.

Les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible celebren d’aquesta manera  el Dia Mundial del Medi Ambient:  Visites guiades, exposicions, tallers i xerrades sobre sostenibilitat són algunes de les moltes activitats que es duran a terme durant les tres jornades de portes obertes.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Article

La cinquena convocatòria de “La ciutat proactiva”, el repte per a l’ecosistema innovador de la ciutat, se centra en la sequera i l’escassetat d’aigua, i com les ciutats poden tenir un paper central en la millora de la qualitat de vida de les persones. 

Butlletí