El corriol camanegre i l’ecosistema litoral

11/02/2021 - 08:00

El corriol camanegre i l’ecosistema litoral” arriba a les escoles de la mà de la Diputació de València. L’àrea de Medi Ambient de la corporació oferix als ajuntaments una campanya informativa i de sensibilització dirigida a l’alumnat de Primària.

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València llança la campanya “El corriol camanegre i l’ecosistema litoral”, amb la finalitat de difondre la importància de conservar este entorn, que ens aporta infinitat de serveis ambientals bàsics i recursos socials i econòmics de gran importància.

Segons explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “la campanya està dirigida a l’alumnat de Primària, i amb la premissa de ‘conéixer per a estimar i estimar per a protegir’, s’intenta sensibilitzar i conscienciar l’alumnat perquè desenvolupe hàbits i actituds respectuoses amb la platja, buscant a més la complicitat de la resta de la societat”.

El corriol camanegre i l’ecosistema litoral” consta d’unes guies informatives per al professorat, uns adhesius per a l’alumnat i material digital. La campanya arribarà, a través dels ajuntaments, a cada aula de primer a sisé de Primària de totes les escoles.

El material digital, que estarà disponible al web de l’àrea de Medi Ambient (ecosistemalitoral.dival.es), està format per quatre audiovisuals sobre el corriol camanegre; les dunes; la posidònia; i la neteja mecanitzada de les platges.


 

Categories: 
Municipis: 
País ValenciàValència
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
10/04/2024 - 00:00
Barcelona
Article
Setmana de la Natura

"La natura crida" és una adaptació de l'èxit "La petita Rambla del Poble Sec", del músic i cantautor Cesk Freixas, a la temàtica ambiental, amb la que ens convida a submergir-nos en la riquesa natural que ens envolta.

Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Butlletí