Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article
Notícia

L'Agròpolis de Viladecans ha acollit una jornada per presentar el projecte Agreen, una iniciativa d'innovació d'Aigües de Barcelona que consisteix a utilitzar directament l'aigua regenerada en l'agricultura a l'entorn metropolità, per tal de reduir la dependència de recursos hídrics convencionals.

Butlletí