Dia Mundial del Medi Ambient a Parets

divendres, 3 juny, 2016 - 00:00 a diumenge, 5 juny, 2016 - 23:59

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra arreu el 5 de juny, l'Ajuntament de Parets, per mitjà de l'Escola de la Natura, ha preparat un grapat d'activitats lúdiques i festives amb l'objectiu de mostrar que pot fer cadascú per millorar el seu entorn ambiental més proper.

Les primeres activitats seran de caràcter informatiu i es faran els dies 30 de maig, 1 i 3 de juny, de 10 a 12 h, amb la instal·lació de carpes als mercats de Can Berenguer (30 de maig), Camp de les peces (1 de juny) i zona comercial Iveco (3 de juny). Allà, a més d'obtenir informació, també es podrà recollir el 'Tiquet Verd', que es podrà bescanviar per un regal el dia 5 de juny.

Divendres, 3 de juny, a les 18 h, a l'Escola de la Natura, tindrà lloc la xerrada col·loqui 'Millorem en el reciclatge d'oli i la recollida de roba a Parets', durant la qual s'informarà de les ubicacions dels nous contenidors de recollida d'oli i roba i de com fer-ne un ús correcte.

Finalment, el diumenge 5 de juny, el Parc Cal Jardiner, acollirà una matinal lúdica i festiva on es mostrarà, mitjançant espais informatius, jocs i tallers, què podem fer per millorar el nostre entorn ambiental més proper. També hi haurà una zona d'inflables per als més petits, i es podrà fer el canvi del Tiquet Verd per un regal.

Exposició Adéu soroll!

En el marc de la celebració, al Casal Cal Jardiner, s'hi ha instal·lat l'exposició Adéu soroll!, contra la contaminació acústica, una proposta per avançar col·lectivament en el control del soroll i la millora de la qualitat de vida de les persones. La mostra es pot veure fins al 5 de juny, de dimarts a dissabte de 10 a 12 h, i de dimarts a diumenge de 17 a 21 h.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

La presentació es va fer el 10 de novembre a la Sala d’exposicions de Can Rajoler, en el marc de la commemoració dels 40 anys de l'Escola de Natura de Parets del Vallès.

Acte
10/11/2023 - 18:00
Sala d'exposicions de Can Rajoler. Parets del Vallès.
Notícia

Donar a conèixer les diferents iniciatives que es fan a Mollet en l’àmbit de medi ambient i sostenibilitat, aquest és un dels objectius de la ‘Festa Verda i de la Biodiversitat‘ que impulsa l’Ajuntament de Mollet.

Butlletí