Sostenible
Publicat a Sostenible (https://www.sostenible.cat)

Inici > DIA INTERNACIONAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE LA PÈRDUA I EL MALBARATAMENT D'ALIMENTS

dimecres, 29 setembre, 2021

Enguany es celebra la primera edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments. També arriba durant la pandèmia mundial de la COVID-19, que ha provocat un despertar mundial sobre la necessitat de transformar i reequilibrar la manera de produir i consumir els nostres aliments.

Reduir les pèrdues i els residus d’aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014 i es perden i / o malgasten tones i tones d’aliments comestibles cada dia. La pèrdua i el malbaratament d'aliments també exerceixen una pressió innecessària sobre la base de recursos naturals i sobre el medi ambient. Aquest fet provoca l'esgotament de la base de recursos naturals i genera gasos d'efecte hivernacle.

Llegiu-ne més i descobriu què podeu fer. Preneu mesures, inicieu alguna cosa. Atureu la pèrdua i el malbaratament d'aliments. Per a la gent. Pel planeta.

Web de la FAO [1]

Web de la Generalitat de Catalunya [2]

Campanya Som Gent de Profit [3]


 

Etiquetes: 
malbaratament alimentari [4]
Categories: 
Agricultura
Reciclatge/Residus

URL d'origen: https://www.sostenible.cat/acte/dia-internacional-de-conscienciacio-sobre-la-perdua-i-el-malbaratament-daliments

Enllaços
[1] http://www.fao.org/international-day-awareness-food-loss-waste/es/
[2] http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/
[3] https://somgentdeprofit.cat/
[4] https://www.sostenible.cat/etiquetes/malbaratament-alimentari