Sostenible
Publicat a Sostenible (https://www.sostenible.cat)

Inici > DIA INTERNACIONAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE LA PÈRDUA I EL MALBARATAMENT D'ALIMENTS

dilluns, 29 setembre, 2025 - 00:00 a 23:59


Reduir les pèrdues i els residus d’aliments és essencial en un món on el nombre de persones afectades per la fam ha anat augmentant lentament des del 2014. Es perden i malgasten tones i tones d’aliments comestibles cada dia. La pèrdua i el malbaratament d'aliments també exerceixen una pressió innecessària sobre la base de recursos naturals i sobre el medi ambient. Aquest fet provoca l'esgotament de la base de recursos naturals i genera gasos d'efecte hivernacle.

Web de la FAO [1]

Web de la Generalitat de Catalunya [2]

Campanya Som Gent de Profit [3]

 


 

Etiquetes: 
malbaratament alimentari [4]
Categories: 
Agricultura
Reciclatge/Residus

URL d'origen:https://www.sostenible.cat/acte/dia-internacional-de-conscienciacio-sobre-la-perdua-i-el-malbaratament-daliments

Enllaços
[1] http://www.fao.org/international-day-awareness-food-loss-waste/es/ [2] http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/ [3] https://somgentdeprofit.cat/ [4] https://www.sostenible.cat/etiquetes/malbaratament-alimentari