Vora un centenar de persones participen en la plantació d’arbres a Dènia

Font: Ajuntament de Dènia
18/02/2016 - 09:46

Al voltant d’un centenar de persones, principalment grups de famílies amb xiquets, es concentraren a la parcel•la on es va fer la plantació. 

Va tindre lloc la plantació d’arbres a la nova zona verda de la carretera de les Marines, en l’encreuament amb carrer de la Sardina. 

A partir de les 11 hores van plantar exemplars de garrofer, magraner, olivera, xiprer, carrasca i llidoner al punt assenyalat prèviament pel Departament de Parcs i Jardins. Els participants van cavar els forats, van plantar i finalment regar els exemplars plantats. 

L’activitat va comptar amb la presència de l’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Medi Ambient, Josep Crespo. A més de les famílies assistents, van col•laborar-hi membres d’ACIF Marina Alta, Creu Roja Dénia i AMADEM. 

Relacionats

Reportatge
Article de Núria Marín, Presidenta de la Diputació de Barcelona

Ajuntaments i Diputació ens hem posat en primera línia de la crisi de la COVID-19, gens aliena a l'emergència ambiental. I ho estarem en la postpandèmia, tot i que per a això reclamem més reconeixement institucional i capacitat de despesa i inversió.

Notícia

El passat 8 i 9 de febrer, el municipi de Deltebre ha celebrat dues sessions matinals de neteja de les platges del municipi. En total, han estat més de 500 les persones que de manera desinteressada han participat i han permès recollir al voltant de 300 sacs (3.000kg) amb residus de les platges com a conseqüència del pas del temporal Glòria per Deltebre.

Notícia

40 escoles de Barcelona han tallat els carrers de Barcelona aquesta tarda per exigir un entorn pacificat. És una reclamació també de la Societat Catalana de Pediatria, que diu que calen mesures urgents per millorar la qualitat de l'aire a prop dels centres educatius. La Montse Lorenz ha anat als carrers per saber com es vivia aquesta reivindicació entre els pares, mares, nens i nenes.

Butlletí