Vora un centenar de persones participen en la plantació d’arbres a Dènia

Font: Ajuntament de Dènia
18/02/2016 - 09:46

Al voltant d’un centenar de persones, principalment grups de famílies amb xiquets, es concentraren a la parcel•la on es va fer la plantació. 

Va tindre lloc la plantació d’arbres a la nova zona verda de la carretera de les Marines, en l’encreuament amb carrer de la Sardina. 

A partir de les 11 hores van plantar exemplars de garrofer, magraner, olivera, xiprer, carrasca i llidoner al punt assenyalat prèviament pel Departament de Parcs i Jardins. Els participants van cavar els forats, van plantar i finalment regar els exemplars plantats. 

L’activitat va comptar amb la presència de l’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Medi Ambient, Josep Crespo. A més de les famílies assistents, van col•laborar-hi membres d’ACIF Marina Alta, Creu Roja Dénia i AMADEM. 

Relacionats

Reportatge
Article de Núria Marín, Presidenta de la Diputació de Barcelona

Ajuntaments i Diputació ens hem posat en primera línia de la crisi de la COVID-19, gens aliena a l'emergència ambiental. I ho estarem en la postpandèmia, tot i que per a això reclamem més reconeixement institucional i capacitat de despesa i inversió.

Notícia

El passat 8 i 9 de febrer, el municipi de Deltebre ha celebrat dues sessions matinals de neteja de les platges del municipi. En total, han estat més de 500 les persones que de manera desinteressada han participat i han permès recollir al voltant de 300 sacs (3.000kg) amb residus de les platges com a conseqüència del pas del temporal Glòria per Deltebre.

Butlletí