Vine a comprar amb Senalla

Font: Ajuntament d'Igualada
03/06/2010 - 00:00

Per segona vegada, i fins el 5 de juny es celebra al barri de Sant Agustí, a Igualada, la campanya Vine a comprar a Sant Agustí amb senalla que pretén reduir l'ús de les bosses de plàstic i potenciar l'ús de la tradicional senalla per anar a comprar. La iniciativa s'emmarca en el dia mundial del medi ambient que se celebra aquest dissabte  5 de juny.

Aquesta campanya també s'enmarca en el Programa de Millora del barri Sant Agustí, amb l'objectiu de  dinamitzar l'eix comercial del barri. Aquesta iniciativa es durà a terme en un total de 25 establiments del barri i consistirà en el sorteig de 50 senalles i un val de compra cedit per cadascun dels comerços que participen en la campanya. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d'emplenar les butlletes en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.  

L'any passat ja es va realitzar aquesta campanya en la que van participar més de 1.000 persones i es van repartir un total de 100 senalles.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon senalla.jpg8.56 KB

Relacionats

Notícia

El Centre Cívic Nord, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima obriran de forma ininterrompuda especialment en les hores de més calor entre les 12 h i les 18 h

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Notícia

L'Ajuntament d'Igualada cedeix el terreny adjacent a la depuradora del Rec perquè els adobers la puguin ampliar i iniciar un projecte de reutilització de l'aigua.

Butlletí