Vine a comprar amb Senalla

Font: Ajuntament d'Igualada
03/06/2010 - 00:00

Per segona vegada, i fins el 5 de juny es celebra al barri de Sant Agustí, a Igualada, la campanya Vine a comprar a Sant Agustí amb senalla que pretén reduir l'ús de les bosses de plàstic i potenciar l'ús de la tradicional senalla per anar a comprar. La iniciativa s'emmarca en el dia mundial del medi ambient que se celebra aquest dissabte  5 de juny.

Aquesta campanya també s'enmarca en el Programa de Millora del barri Sant Agustí, amb l'objectiu de  dinamitzar l'eix comercial del barri. Aquesta iniciativa es durà a terme en un total de 25 establiments del barri i consistirà en el sorteig de 50 senalles i un val de compra cedit per cadascun dels comerços que participen en la campanya. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d'emplenar les butlletes en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.  

L'any passat ja es va realitzar aquesta campanya en la que van participar més de 1.000 persones i es van repartir un total de 100 senalles.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon senalla.jpg8.56 KB

Relacionats

Notícia

S'ha centrat principalment en els municipis de menys de 500 habitants, on la gestió dels residus es realitza amb accés exclusiu en àrees tancades amb contenidors

Notícia

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha declarat aquest 6 d'octubre l'alerta per sequera dels municipis que s’abasteixen de l’aqüífer del Carme Capellades, la principal font d’abastament d’aigua de gran part de la comarca de l’Anoia.

Notícia

L’Ajuntament de Vallbona ha decidit canviar el sistema de recollida dels residus municipals al porta a porta atès que està demostrat que és el que aconsegueix un percentatge més elevat de reciclatge i que permet assolir les quotes exigides per Europa i l’Agència de Residus de Catalunya.

Butlletí