Vine a celebrar la Setmana de l'Energia a la seu de la Diputació de Barcelona!

Oficina de Sensibilització, Participació i Divulgació Ambiental. Diputació de Barcelona
18/06/2014 - 00:00

La Diputació de Barcelona, com a entitat organitzadora de la Setmana Europea de l‘Energia Sostenible, oferirà un acte commemoratiu el proper 26 de juny al Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona que inclourà una mostra de cuina amb energia solar, a càrrec del cuiner Isma Prados, i la inauguració i visita a l'exposició Cases amb Energia.

La Setmana de l'Energia es celebra del 23 al 27 de juny i té com a objectiu sensibilitzar la població sobre les virtuts d'un ús més eficient i estalviador de l'energia i la promoció de les energies renovables.

A Catalunya, més de 110 administracions locals i supralocals organitzen activitats en el marc de la Setmana de l'Energia.

L'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, a través de les Gerències de Serveis de Medi Ambient i de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats, organitzen aquest acte commemoratiu, obert a la ciutadania.

L'activitat començarà a les 12 del migdia amb l'inici del Taller de Cuines solars amb l'Isma Prados, que mostrarà com cuinar amb l'energia del sol i com incorporar les energies renovables a una cuina sana i de proximitat.

Posteriorment, s'inaugurarà i visitarà l'exposició  "Cases amb energia", un recorregut per l'interior d'un habitatge que permet al visitant valorar, des del punt de vista de l'eficiència energètica, si l'habitatge és del nostre interès. Durant la visita s'explora l'eficiència energètica de l'habitatge i s'analitza la informació que el certificat energètic ens dóna. 

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí