Vilassar de Mar presenta la seva candidatura a Viles Florides

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar
14/12/2011

Envoltat d'escolars de la ciutat, l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, ha presentat les línies de treball del municipi maresmenc per aquesta edició de Viles Florides, un segell de qualitat que reconeix els municipis més compromesos amb la millora dels seus espais verds. L'alcalde considera que en aquests moments és fonamental treballar amb els infants perquè aquests coneguin la riquesa natural que els envolta i la valorin. És per això que el primer acte de la localitat com a Vila Florida s'ha centrat en ells.

Més de dos-cents nens i nenes de primària han ajudat a rehabilitar el jardí municipal del Passeig Sant Joan de Mar després d'haver participat en una xerrada sobre la importància de les flors i plantes en el seu dia a dia.

Per la seva banda, el director general d'Administracions Locals, Joan Cañada, present a l'acte, ha felicitat a la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per haver impulsat aquesta iniciativa i per la bona rebuda que ha trobat arreu del país. Cañada considera indispensable aquest tipus d'iniciatives que, segons ell, 'ajuden a reactivar el teixit social i econòmic dels municipis'.

A dia d'avui, ja són onze els municipis inscrits al programa que tancarà les inscripcions a finals d'any. Cabrils (BCN), Calonge (GIR), Celrà (GIR), Guissona (LLE), Montellà i Martinet (LLE), Premià de Dalt (BCN), Roses (GIR), Sant Hilari Sacalm (GIR), Vallgorguina (BCN), Vilabertran (GIR) i Vilassar de Mar (BCN).

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Grupescolars.jpg95.64 KB

Relacionats

Article

Aquest estiu, i com a novetats de la temporada de platges a Vilassar de Mar, s’instal·larà una torre autònoma de vigilància a la platja de Palomares i biòtops artificials per incentivar i protegir la flora i fauna marines.

Article

Segons les últimes xifres oficials, des del 2005 Vilassar de Dalt ha reduït un 25.7% les emissions de CO2 i el compromís actual és arribar al 30%, l'any 2020. Aquestes dades es fan públiques coincidint amb la celebració de la Setmana del clima i la 3a vaga pel clima, a la qual tots els grups polítics municipals van donar suport ahir sumant-se a una moció de suport a la jornada convocada pel moviment Fridays for future.

Acte
04/11/2019
Biblioteca can Baratau.

Butlletí