Vilassar de Mar presenta la seva candidatura a Viles Florides

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar
14/12/2011 - 00:00

Envoltat d'escolars de la ciutat, l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, ha presentat les línies de treball del municipi maresmenc per aquesta edició de Viles Florides, un segell de qualitat que reconeix els municipis més compromesos amb la millora dels seus espais verds. L'alcalde considera que en aquests moments és fonamental treballar amb els infants perquè aquests coneguin la riquesa natural que els envolta i la valorin. És per això que el primer acte de la localitat com a Vila Florida s'ha centrat en ells.

Més de dos-cents nens i nenes de primària han ajudat a rehabilitar el jardí municipal del Passeig Sant Joan de Mar després d'haver participat en una xerrada sobre la importància de les flors i plantes en el seu dia a dia.

Per la seva banda, el director general d'Administracions Locals, Joan Cañada, present a l'acte, ha felicitat a la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per haver impulsat aquesta iniciativa i per la bona rebuda que ha trobat arreu del país. Cañada considera indispensable aquest tipus d'iniciatives que, segons ell, 'ajuden a reactivar el teixit social i econòmic dels municipis'.

A dia d'avui, ja són onze els municipis inscrits al programa que tancarà les inscripcions a finals d'any. Cabrils (BCN), Calonge (GIR), Celrà (GIR), Guissona (LLE), Montellà i Martinet (LLE), Premià de Dalt (BCN), Roses (GIR), Sant Hilari Sacalm (GIR), Vallgorguina (BCN), Vilabertran (GIR) i Vilassar de Mar (BCN).

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Grupescolars.jpg95.64 KB

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Vilassar de Mar va presentar fa unes setmanes el seu Pla Director de la Bicicleta precedit d’una Pedalada Popular que, amb 323 persones sobre una bicicleta, va batre el rècord de participació al municipi.

Notícia

Es treballarà conjuntament per potenciar la vegetació de l’espai dunar, assegurar-ne la conservació a llarg termini, així com potenciar i difondre els valors ambientals i paisatgístics de les dunes, que a Mataró ocupen 1,4 Ha.

Article

El projecte Natura és Cultura consisteix en una intervenció artística en l'entorn natural, adreçada a persones que conviuen amb trastorns mentals, que té lloc en dues ubicacions de Catalunya: al bosc de la Torre dels Soldats d'Avinyó i a la finca del Viver d'Argentona.

Butlletí