Vilassar de Mar presenta la seva candidatura a Viles Florides

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar
14/12/2011

Envoltat d'escolars de la ciutat, l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, ha presentat les línies de treball del municipi maresmenc per aquesta edició de Viles Florides, un segell de qualitat que reconeix els municipis més compromesos amb la millora dels seus espais verds. L'alcalde considera que en aquests moments és fonamental treballar amb els infants perquè aquests coneguin la riquesa natural que els envolta i la valorin. És per això que el primer acte de la localitat com a Vila Florida s'ha centrat en ells.

Més de dos-cents nens i nenes de primària han ajudat a rehabilitar el jardí municipal del Passeig Sant Joan de Mar després d'haver participat en una xerrada sobre la importància de les flors i plantes en el seu dia a dia.

Per la seva banda, el director general d'Administracions Locals, Joan Cañada, present a l'acte, ha felicitat a la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per haver impulsat aquesta iniciativa i per la bona rebuda que ha trobat arreu del país. Cañada considera indispensable aquest tipus d'iniciatives que, segons ell, 'ajuden a reactivar el teixit social i econòmic dels municipis'.

A dia d'avui, ja són onze els municipis inscrits al programa que tancarà les inscripcions a finals d'any. Cabrils (BCN), Calonge (GIR), Celrà (GIR), Guissona (LLE), Montellà i Martinet (LLE), Premià de Dalt (BCN), Roses (GIR), Sant Hilari Sacalm (GIR), Vallgorguina (BCN), Vilabertran (GIR) i Vilassar de Mar (BCN).

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Grupescolars.jpg95.64 KB

Relacionats

Article

Aquest estiu, i com a novetats de la temporada de platges a Vilassar de Mar, s’instal·larà una torre autònoma de vigilància a la platja de Palomares i biòtops artificials per incentivar i protegir la flora i fauna marines.

Notícia

A partir del gener, la regidoria de Medi Ambient i l'ARCA del Maresme implantaran lleugeres modificacions per millorar-ne la gestió i reduir molèsties als veïns

Notícia

El medi ambient serà el tema protagonista del Consell d'Infants de Mataró, que celebra el seu sisè curs 46 alumnes de cinquè i sisè de primària de 22 escoles de la ciutat.  Els estudiants van prendre aquesta decisió per votació en l'acte de constitució del consell, celebrat aquest al Saló de Sessions de l'Ajuntament i que va coincidir amb els 30 anys de la Convenció dels Drets dels Infants.

Butlletí