Vilanova incorpora a les bonificacions de l'IBI els terrenys destinats a cultius ecològics

També s'amplia la bonificació de l'IBI per als propietaris que cedeixin els seus habitatges a la bossa de lloguers socials.
Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
12/01/2015 - 00:00

Un any més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix la possibilitat d'estalviar-se un 5% de l'import de l'IBI i l'IAE si es fa efectiu al llarg del mes de gener. Les Ordenançes Fiscals per a l'any 2015 contemplen diversos beneficis fiscals entre els quals destaca la possibilitat de bonificar fins a un 40% en l'Impost de Béns Immobles si s'acompleixen requisits com ara no tenir saldos bancaris i actius financers superiors als 15.000 euros.

Com a novetat d'enguany, s'amplia la bonificació de l'IBI per als propietaris que cedeixin els seus habitatges a la bossa de lloguers socials. També entren en la bonificació d'aquest impost els terrenys destinats a cultius agroecològics. I també hi haurà bonificació de la Taxa d'Escombreries Industrials i de l'IAE per a les empreses que contractin treballadors amb contractes indefinits. En aquests tres supòsits, però, caldrà consultar les condicions.

Teniu més informació aquí

Relacionats

Article

Durant la temporada 2021 ha continuat l'èxit en la nidificació de corriol camanegre a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, tant a l'espai tancat del torrent, com als tres espais amb mesures de protecció fora del tancat permanent. Enguany s'han comptabilitzat 13 nius, 29 ous, dels quals n'han nascut 24 pollets i d'aquests, 21 exemplars han arribat a "juvenils".

Acte
11/11/2021 - 00:00
Vilanova i la Geltrú
Notícia

Aposta per augmentar el reciclatge amb la implantació del sistema porta a porta l'any 2022

Butlletí