Vilanova incorpora a les bonificacions de l'IBI els terrenys destinats a cultius ecològics

També s'amplia la bonificació de l'IBI per als propietaris que cedeixin els seus habitatges a la bossa de lloguers socials.
Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
12/01/2015 - 00:00

Un any més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix la possibilitat d'estalviar-se un 5% de l'import de l'IBI i l'IAE si es fa efectiu al llarg del mes de gener. Les Ordenançes Fiscals per a l'any 2015 contemplen diversos beneficis fiscals entre els quals destaca la possibilitat de bonificar fins a un 40% en l'Impost de Béns Immobles si s'acompleixen requisits com ara no tenir saldos bancaris i actius financers superiors als 15.000 euros.

Com a novetat d'enguany, s'amplia la bonificació de l'IBI per als propietaris que cedeixin els seus habitatges a la bossa de lloguers socials. També entren en la bonificació d'aquest impost els terrenys destinats a cultius agroecològics. I també hi haurà bonificació de la Taxa d'Escombreries Industrials i de l'IAE per a les empreses que contractin treballadors amb contractes indefinits. En aquests tres supòsits, però, caldrà consultar les condicions.

Teniu més informació aquí

Relacionats

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Notícia

Butlletí