Viladecans prepara la segona fase de la campanya 'A comprar vine amb bossa'

Els establiments adherits obsequiaran als clients amb bosses de cotó reutilitzables
Font: Aj. Viladecans
09/09/2009 - 00:00

L'àrea de Medi Ambient i Ciutat  Sostenible de l'ajuntament de Viladecans, amb col·laboració amb la xarxa de comerços respectuosos amb el medi ambient, prepara l'inici de la segona fase de la campanya "A comprar vine amb bossa", l'objectiu de la qual es reduir el consum de bosses de plàstic d'un sol ús.

Segons informen des del consistori, la primera fase de la campanya va comptar amb la col·laboració de 33 forns de pa de la localitat. Durant la campanya, els establiments van obsequiar els clients amb bosses de cotó i vals de bescanvi per productes de pastisseria. 

Per aquesta segona fase, que  durarà de la 23 de setembre al 28 de d'octubre, s'ampliarà la xarxa a comerços de diferents tipus (alimentació, drogueria, floristeries, informàtica, ferreteries, farmàcies i herboristeries).   

Els establiments adherits obsequiaran als seus clients amb una bossa de roba, i cada vegada que aquests hi tornin a comprar amb la bossa de roba se'ls entregarà un val per participar en el sorteig de bosses, cabassos i carretons elaborats amb material reutilitzat.

AdjuntMida
Image icon bossa_viladecans.jpg17.75 KB

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa a l'Escola Bressol La Mercè la prova pilot d'un projecte contra el malbaratament alimentari, que consisteix en destinar els excedents del servei de cuina del centre a les persones i famílies usuàries de la botiga Aliments Solidaris.

Article

L’Ajuntament de Gavà, Aigües de Barcelona i Cetaqua han inaugurat un punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània per al reg i la neteja dels carrers que permet conèixer amb detall els patrons de consum. Recaigua dona continuïtat a l’estratègia Gavà Circular, per tal d’aplicar els principis de l’economia circular i fer una ciutat més sostenible.

Butlletí