Viena s'interessa per les polítiques ambientals de Barcelona

Una delegació ha visitat la ciutat per conèixer de prop l'Agenda 21 barcelonina
Font: Aj. Barcelona
13/05/2009

Una delegació de l'ajuntament de Viena visita Barcelona per conèixer de prop l'experiència de gestió i polítiques ambientals de la ciutat. El grup inclou els representants polítics del comitè de medi ambient de la ciutat, encapçalats per la consellera executiva de medi ambient de Viena, Ulrike Sima, i el cònsol d'Àustria, José María Bové.

Es dóna la circumstància que Viena -ciutat de referència internacional en polítiques de medi ambient i sostenibilitat- disposa d'un programa similar des de fa 10 anys.  Els representants de Viena han mantingut avui una trobada amb la tinenta de Medi Ambient de Barcelona, Imma Mayol, a la seu de l'Àrea de Medi Ambient. En la reunió, un grup de tècnics municipals ha explicat també als visitants les accions derivades de l'Agenda 21 barcelonina i els programes d'energies renovables.

També s'ha dedicat una sessió a la iniciativa "Ajuntament més sostenible", per la qual l'Ajuntament de Barcelona incorpora criteris ambientals en els processos de compra pública. Demà l'expedició visitarà dues instal·lacions d'àmbit metropolità, l'Ecoparc-2 de Montcada i Reixac i la depuradora d'aigües del Baix Llobregat.

Relacionats

Butlletí