Vic engega un nou servei de préstec de bicicletes

Aquest nou servei, que renova el posat en marxa al 2005, tindrà 5 estacions de lloguer al a ciutat
Font: Ajuntament de Vic
26/05/2010

El coordinador de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Ferran Vallespinós, i la regidora de Medi Ambient de Vic, Mercè Vidal, inauguraran aquest dimecres, 26 de maig, a les 17.00 h el nou servei de préstec municipal de bicicletes de l'Ajuntament de Vic. Aquest nou servei tindrà 5 estacions de lloguer a la ciutat.

De fet, aquest nou servei és una renovació del servei de lloguer que l'Ajuntament de Vic va engegar el 2005 amb l'objectiu de fomentar el transport sostenible en l'àmbit urbà. El projecte ha comptat amb ajudes del Ministerio de Fomento i la Diputació de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Vic vol aconseguir una ciutat més sostenible, amb més qualitat de vida pels seus ciutadans, i, a la vegada, fomentar l'estalvi economic fent que la gent opti per deixar el cotxe a casa i utilitzar més la bicicleta. Actualment la ciutat de Vic disposa de 24 km de carril bici en servei i té un total de 604 aparcaments per a bicicletes.

Municipis: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Notícia

‘Soc un comerç + sostenible’ és el primer pas d’una campanya perquè Vic esdevingui un model pioner en la prevenció de residus i s’avanci cap a una ciutat més sostenible i saludable. La confiança, la proximitat i el compromís són els tres eixos de la campanya.

Article

La campanya de prevenció de residus pretén aconseguir una ciutat encara més més sostenible i saludable amb la corresponsabilitat de la ciutadania

Butlletí