Vehicles més nets a la flota municipal de Castelldefels

06/09/2016 - 13:40

L'Ajuntament de Castelldefels ha adquirit dos vehicles 100% elèctrics que ja circulen pels carrers. Una iniciativa municipal que se suma a d'altres que tenen com a objectiu reduir les emissions i l'impacte sobre el medi ambient.

 

La flota de vehicles de l'Ajuntament incorpora per primera vegada vehicles 100% elèctrics per reduir l'impacte sobre el medi ambient de les activitats municipals. Els dos vehicles ja circulen pels carrers de la ciutat en desplaçaments de servei dels tècnics municipals. Els vehicles se sumen a les 6 bicicletes elèctriques que ja circulen des de fa un temps.

En la mateixa línia de compromís municipal de reducció de les emissions, l'Ajuntament ha dut a terme diverses accions en els darrers mesos. S'ha instal·lat un nou mòdul d'aparcaments segurs de bicicletes Bicibox darrere de l'Església de Santa Maria. 

També s'ha convertit l'av. Pineda en una via de circulació a (màxim) 30 km/h, baixant el carril bici a la calçada, en una acció que vol incrementar la seguretat, especialment, dels vianants i els ciclistes.

I ha entrat en servei el Bici-Registre, per marcar bicicletes amb la intenció de dissuadir dels robatoris i facilitar la localització de bicis robades.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
 

Aquest any han participat nou municipis: Sant Boi, Esplugues, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i L’Hospitalet que, malgrat no pertànyer a la comarca, és una de les ciutats impulsores de la iniciativa.

Article


En el marc de la Setmana de la Mobilitat, Martorell ha celebrat una setmana d'actes i inici de nous projectes per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat: bus elèctric, la fotolinera, el bicitancat o els camins escolar son algunes de les accions presentades.

Notícia

Cornellà de Llobregat disposarà del primer carregador ultraràpid per a vehicles elèctrics que s'incorporarà a la xarxa d'electrolineres de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El carregador proporcionarà una energia de 150 kW/h. Està previst que properament s'adjudiqui l'obra, i d'aquesta manera pugui entrar en funcionament durant el primer semestre de 2022. 

Butlletí