Vacarisses decideix 'Actuar amb Energia'

Vacarisses acull l’exposició ‘Actua amb energia’ dins el actes de la Setmana Europea d’Energia Sostenible 2012
Font: Ajuntament de Vacarisses
31/05/2012

Vacarisses va acollir, del 29 de maig al 3 de juny, l'exposició ‘Actua amb energia' dins el actes de la Setmana Europea d'Energia Sostenible 2012. Aquesta exposició, que forma part dels recursos comunicatius que la Diputació de Barcelona ha posat a l'abast dels municipis signants del Pacte d'Alcaldes, mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

‘Actua amb energia' consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

 

 

Més informació sobre la campanya a l'especial: Campanya d'estalvi i eficiència energètica en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012.

 

Més informació:
https://www.facebook.com/euenergyweek
http://twitter.com/#!/search/EUSEW12
http://twitter.com/#!/search/EnergiaSostenible

Relacionats

Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Article

El projecte "Comunitats Rubí Brilla, estalvi, confort i energia" té com a objectiu la reducció d'emissions i l'estalvi d'energia i diners

Notícia
Barcelona reparteix collita dels horts dels terrats municipals

La instal·lació impulsa aquesta acció de solidaritat de quilòmetre zero amb el doble objectiu d’ajudar aquells rubinencs i rubinenques que més ho necessiten durant l’estat d’alarma per coronavirus i d’evitar el malbaratament dels aliments cultivats

Butlletí