Vacarisses decideix 'Actuar amb Energia'

Vacarisses acull l’exposició ‘Actua amb energia’ dins el actes de la Setmana Europea d’Energia Sostenible 2012
Font: Ajuntament de Vacarisses
31/05/2012 - 00:00

Vacarisses va acollir, del 29 de maig al 3 de juny, l'exposició ‘Actua amb energia' dins el actes de la Setmana Europea d'Energia Sostenible 2012. Aquesta exposició, que forma part dels recursos comunicatius que la Diputació de Barcelona ha posat a l'abast dels municipis signants del Pacte d'Alcaldes, mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

‘Actua amb energia' consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

 

 

Més informació sobre la campanya a l'especial: Campanya d'estalvi i eficiència energètica en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012.

 

Més informació:
https://www.facebook.com/euenergyweek
http://twitter.com/#!/search/EUSEW12
http://twitter.com/#!/search/EnergiaSostenible

Relacionats

Notícia

Amb aquesta obra, l'Ajuntament de Vacarisses disposa ja de cinc instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic (Poliesportiu, Escola Bressol el Cuc i Escolar Bressol El Xic, edifici del porpi Ajuntament i el Casal de Cultura) que sumen un total de 46,3 kW instal·lats.

Notícia

Durant la primera setmana del mes de Maig, s'ha executat la instal·lació d'autoconsum fotovoltaic a la coberta de l'edifici de l'ajuntament de Vacarisses.

Butlletí