Vacarisses decideix 'Actuar amb Energia'

Vacarisses acull l’exposició ‘Actua amb energia’ dins el actes de la Setmana Europea d’Energia Sostenible 2012
Font: Ajuntament de Vacarisses
31/05/2012 - 00:00

Vacarisses va acollir, del 29 de maig al 3 de juny, l'exposició ‘Actua amb energia' dins el actes de la Setmana Europea d'Energia Sostenible 2012. Aquesta exposició, que forma part dels recursos comunicatius que la Diputació de Barcelona ha posat a l'abast dels municipis signants del Pacte d'Alcaldes, mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

‘Actua amb energia' consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

 

 

Més informació sobre la campanya a l'especial: Campanya d'estalvi i eficiència energètica en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012.

 

Més informació:
https://www.facebook.com/euenergyweek
http://twitter.com/#!/search/EUSEW12
http://twitter.com/#!/search/EnergiaSostenible

Relacionats

Notícia

Aquest estiu s'han instal·lat aparells de lectura digital i més fiables, que podran detectar fuites, alteracions en el consum o intents de manipulació.

Notícia

Es tracta d’un projecte participatiu per compartir amb la ciutadania part de la generació fotovoltaica de les plantes instal·lades en edificis i equipaments municipals.

Article

Ubicada a la Plaça d’Els Caus, disposa d’una bomba d’aire i diverses eines.

Butlletí