Vacarisses decideix 'Actuar amb Energia'

Vacarisses acull l’exposició ‘Actua amb energia’ dins el actes de la Setmana Europea d’Energia Sostenible 2012
Font: Ajuntament de Vacarisses
31/05/2012

Vacarisses va acollir, del 29 de maig al 3 de juny, l'exposició ‘Actua amb energia' dins el actes de la Setmana Europea d'Energia Sostenible 2012. Aquesta exposició, que forma part dels recursos comunicatius que la Diputació de Barcelona ha posat a l'abast dels municipis signants del Pacte d'Alcaldes, mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

‘Actua amb energia' consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

 

 

Més informació sobre la campanya a l'especial: Campanya d'estalvi i eficiència energètica en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012.

 

Més informació:
https://www.facebook.com/euenergyweek
http://twitter.com/#!/search/EUSEW12
http://twitter.com/#!/search/EnergiaSostenible

Relacionats

Notícia

Amb l’objectiu de continuar augmentant l’estalvi energètic de l’Ajuntament de Vacarisses, s’ha licitat una segona fase de substitució d’enllumenat per tecnologia LED.

Acte
Notícia

S’han substituït 445 punts de llum, la potència s’ha reduït en un 58% i es preveu un estalvi econòmic de 15.504 euros anuals. Tenint en compte els bons resultats assolits, l’Ajuntament de Vacarisses continuarà executant aquest tipus d’intervencions en l’enllumenat públic.

Butlletí