Una línia d'autobús connectarà el centre de Montcada i Reixac amb Ripollet cada hora

Entrarà en funcionament el proper dia 26 d'abril, i estarà inclosa en el sistema tarifari integrat
Font: Aj. Montcada
17/04/2010 - 00:00

A partir del proper dilluns 26 d'abril Montcada i Reixac disposarà d'una nova millora al servei de transport públic. Es tracta de la línia d'autobusos 685, que unirà Montcada i Reixac amb el barri de Can Tiana de Ripollet. Fins ara aquesta línia, antiga V11, només connectava amb el barri montcadenc de La Rasa amb una freqüència de pas de tan sols 3 cops al dia. Amb aquesta millora l'autobús passarà un total de 16 vegades en cada sentit durant tota la jornada i arribarà al centre de Montcada i Reixac.  

La nova línia estarà inclosa en el sistema tarifari integrat. L'autobús donarà servei de dilluns a divendres, des de les 6.30h fins a les 21.39h, i tindrà una freqüència de pas d'un cop cada hora. A Montcada i Reixac les parades estaran ubicades a les marquesines i pals del passeig Sant Jordi, a la rambla de Països Catalans, al número 71 i sota l'autopista C33, a l'avinguda de la Ribera amb carrer Major i amb el carrer Rocamora i a la plaça Lluís Companys. La línia 685 farà un total de 8,8 quilòmetres de recorregut. 

Segons la presidenta de l'Àrea Interna, M. Carmen Porro, "a partir d'ara els montcadencs i montcadenques tindran un nou servei de transport que millorarà la connexió amb Ripollet, molt precària fins ara". La línia 685 s'afegeix a les línies de Font i Sarbus 648, que uneix Montcada i Reixac amb Bellaterra, passant per Ripollet, Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona, i a la 620 de Font (antiga V20), que connecta Barcelona i Ripollet per la zona de Terra Nostra. 

Aquesta nova línia ve a complementar la resta de línies de transport ja existents de Transports Metropolitans de Barcelona, com el 96 (Sagrera-Mas Rampinyo) i 155 (tot el municipi) - recentment ampliades-, i les línies 62 (Pl. Catalunya-Can Cuiàs), 76 (Vall d'Hebrón-Can Cuiàs), 102 (Barcelona-Cementiri Collserola), 103 (Cementiri Collserola-Can Cuiàs) i 104 (Collserola-Fabra i Puig); les línies de Tusgsal: B12 (Montcada i Reixac-Can Ruti), B18 (Montcada i Reixac-Santa Coloma de Gramenet) i la N3 (nocturn Barcelona-Montcada i Reixac); les línies de Sarbus: A3 (Barcelona-Montcada i Reixac-Cerdanyola), A4 (Barcelona-Montcada-Cerdanyola-Sant Cugat-Rubí-Terrassa); i les diferents línies de la companyia Sagalés, que passant per Montcada i Reixac, van des de Barcelona fins a destinacions com: Caldes de Montbui, La Roca del Vallès, Granollers, Mollet del Vallès, Parets, Lliçà d'Avall, Riells, Sentmenant, la N71, que va a Granollers en horari nocturn.

Relacionats

Acte
03/04/2024 - 10:00
01/05/2024 - 10:00
05/06/2024 - 10:00
Montcada i Reixac
Notícia

La sessió informativa celebrada a la Casa de la Vila de l'Ajuntament de Montcada i Reixac va servir per explicar les mesures que s’han aplicat per estalviar aigua als equipaments i edificis municipals. La previsió és reduir-ne el consum en un 50%, tot i que el percentatge que gasta el consistori només suposa el 4% del total.

Notícia

La iniciativa la promou l’Ajuntament de Montcada i Reixac i es farà un cop al mes, passant per diferents barris.

Butlletí