Una Festa per posar l’accent en el civisme

10/10/2016 - 10:03

Col·locar correctament cada residu en els seu contenidor, conèixer els avantatges del reciclatge o conscienciar sobre la necessitat de recollir els excrements dels gossos. Això és el que han aprés els nens i nenes gràcies a les activitats de la Festa del Civisme.

La plaça de la Baronia de l'Eramprunyà s'ha convertit en el centre del civisme viladecanenc. Nens i nenes han posat en pràctica les normes de convivència i les claus per aconseguir ser una ciutat més sostenible amb la 5ena Festa del Civisme. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, dirigida als docents cada curs escolar. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals.

Notícia

El programa municipal Escoles + sostenibles comptarà a partir del curs 2021-2022 amb quatre nous integrants, que col·laboraran amb el compromís de fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible. Les escoles bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta impulsaran a partir d'aquest any un seguit d'accions per a la millora ambiental, que complementaran les que ja desenvolupaven per aconseguir que aquests equipaments educatius i les seves comunitats educatives siguin més respectuosos amb l'entorn.

Butlletí