Una Festa per posar l’accent en el civisme

10/10/2016 - 10:03

Col·locar correctament cada residu en els seu contenidor, conèixer els avantatges del reciclatge o conscienciar sobre la necessitat de recollir els excrements dels gossos. Això és el que han aprés els nens i nenes gràcies a les activitats de la Festa del Civisme.

La plaça de la Baronia de l'Eramprunyà s'ha convertit en el centre del civisme viladecanenc. Nens i nenes han posat en pràctica les normes de convivència i les claus per aconseguir ser una ciutat més sostenible amb la 5ena Festa del Civisme. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Ple municipal de Viladecans de juny va aprovar per unanimitat la declaració formal de “Viladecans, ciutat amiga de les abelles i dels pol·linitzadors silvestres”, per tal de reconèixer el paper essencial d’aquests insectes pel que fa al manteniment dels ecosistemes terrestres, en la producció agrícola i en la seguretat alimentària. Per aquest motiu, la ciutat es compromet a continuar treballant per al desenvolupament del programa municipal Bee Happy, que vol implementar actuacions que permetin contribuir a la conservació dels pol·linitzadors silvestres.

Acte
07/07/2022 - 09:00
Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona
Article

El 7 de juliol, el Prat de Llobregat acollirà aquest espai de trobada entre els centres educatius, ens locals i entitats. Les inscripcions per participar-hi són fins al 3 de juny però teniu fins al 30 de juny per presentar els vostres projectes!

Butlletí