'Tu no ho llencis!' un espai per reparar, reduir, reciclar i reutilitzar, a Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
09/04/2015
El proper dimarts dia 14 d'abril s'enceta la programació de tallers "Tu no ho llencis!" al Casal Cívic Frederica Montseny, de Manlleu.

El Mercat municipal de Manlleu i el Casal Cívic Frederica Montseny posen en marxa una nova programació conjunta de tallers entorn de les 4R: reparar, reduir, reciclar i reutilitzar.

L'objectiu d'aquests tallers, amb temàtiques tan diverses com el bricolatge, el tèxtil, el manteniment tecnològic o l'estalvi, és d'una banda, sensibilitzar i formar a la ciutadania sobre la segona vida que es pot donar als objectes.

D'altra banda, es busca que aquest sigui un espai intergeneracional on posar en valor el coneixement personal dels docents voluntaris i compartir-lo amb tots els assistents.

Els tallers es duran a terme els dimarts i/o dijous a partir del 14 d'abril al Casal Cívic Frederica Montseny o al Mercat Municipal de 17.30 a 19h i el cost de la inscripció és d'1 €. Fer flors amb paper de diari, o amb càpsules de cafè, fer sabó tot aprofitant l'oli usat o recuperar la roba vella són algunes de les propostes que podreu trobar al "Tu no ho llencis".

El calendari de tallers amb la programació trimestral el podeu trobar a https://www.facebook.com/tunohollencis

Per a inscripcions: activitats@mercatmanlleu.cat o bé per telèfon al 93 851 56 84 (Casal Cívic) i 93 851 50 22 (OPE)

Més informació: https://www.facebook.com/tunohollencis

 

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon manlleu-reduir.jpg58.25 KB

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Butlletí