Trobada de la Red de Redes de Desarrollo Local Sostenible a Bilbao

Font: Red de Redes
04/05/2016 - 10:17

El passat dia 26 d'abril, i aprofitant la celebració de la 8a Conferència Europea de Ciutats i Pobles Sostenibles que va tenir lloc a Bilbao del 27 al 29 d'abril, va tenir lloc una reunió de la Red de Redes de Desarrollo Local Sostenible a les instal·lacions del IHOBE (societat pública de gestió ambiental del Govern Basc).

Concretament, en la reunió van estar presents representants de la Xarxa Navarra d'Entitats Locals, la Xarxa de Ciutats i pobles cap a la sostenibilitat (Catalunya), la Xarxa Granadina de Municipis cap a la Sostenibilitat, Udalsarea 21 (País Basc) i la Xarxa Local de sostenibilitat de Cantàbria. Igualment, i mitjançant connexió telemàtica via Skype, van estar presents la Xarxa Cordovesa de Municipis cap a la Sostenibilitat i la Xárcia de Municipis Valencians Cap a la Sostenibilitat.

El motiu de la reunió no era un altre que reactivar els contactes entre les diferents xarxes i presentar la situació actual de cadascuna d'elles. Durant la reunió cadascuna de les xarxes va destacar els seus àmbits de treball, identificant aquells comuns a totes les xarxes, alhora que es van exposar les prioritats de cada xarxa per als propers anys. També es va posar de manifest la idoneïtat de continuar el contacte entre les diferents xarxes per tal d'intercanviar informació i experiències plantejant, a més, la possibilitat de treballar en grup en determinats àmbits.


 

Relacionats

Acte
26/01/2020 - 11:00
La Fàbrica del Sol

Butlletí