Tres escoles bressol municipals instal·laran sistemes de domòtica per reduir el consum energètic, a Sabadell

18/05/2022 - 09:20

El projecte forma part de l’estratègia EDUSI i cofinançat al 50% per la Comissió Europea. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

El projecte s’inclou dintre de l’estratègia EDUSI i, per tant, és cofinançat al 50% per la Comissió Europea, amb un pressupost de licitació de 159.919,69 euros.

L’actuació consisteix a instal·lar els elements sensors i aparells intel·ligents per controlar de forma automàtica i eficient les instal·lacions en funció tant de les necessitats dels diferents espais dels edificis com de les condicions ambientals. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

Principalment, s’actuarà sobre les instal·lacions de ventilació, calefacció, enllumenat i elements de protecció de la radiació solar.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Acte
02/12/2022 - 09:30
Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (avinguda Can Bordoll, 119), Sabadell.
Notícia

El projecte està dividit en dos lots diferents. D’una banda, es millorarà la il·luminació de l’estadi, consistent en la substitució de les lluminàries de les torres ubicades al voltant del camp de futbol i de l’altra es renovaran les lluminàries dels espais interiors.

Notícia

La II Jornada d’Acció Climàtica de Caldes de Montbui reuneix centenars de persones interessades a entrar a formar part de La CEL de Caldes, la comunitat energètica local.

Butlletí