Tres escoles bressol municipals instal·laran sistemes de domòtica per reduir el consum energètic, a Sabadell

18/05/2022 - 09:20

El projecte forma part de l’estratègia EDUSI i cofinançat al 50% per la Comissió Europea. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

El projecte s’inclou dintre de l’estratègia EDUSI i, per tant, és cofinançat al 50% per la Comissió Europea, amb un pressupost de licitació de 159.919,69 euros.

L’actuació consisteix a instal·lar els elements sensors i aparells intel·ligents per controlar de forma automàtica i eficient les instal·lacions en funció tant de les necessitats dels diferents espais dels edificis com de les condicions ambientals. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

Principalment, s’actuarà sobre les instal·lacions de ventilació, calefacció, enllumenat i elements de protecció de la radiació solar.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros

Article

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Butlletí