Torredembarra farà campanya d’educació ambiental al juliol

Font: Ajuntament de Torredembarra
08/07/2015 - 00:00

La Regidoria de Sostenibilitat promou diverses campanyes d'educació ambiental  desenvolupades per les entitats GEPEC-EdC, GETE-Ecologistes en Acció i l'Associació Mediambiental La Sínia. 

Durant tot el mes de juliol, el Centre d'Activitats Mediambientals Cal Bofill, de Torredembarra, acollirà l'exposició  "Biodependents" que planteja la importància de la biodiversitat i de la conscienciació que el planeta és limitat i compartit amb altres espècies que hem de conservar i cuidar. 

La següent activitat serà el taller "Com tenir un hort ecològic a casa", el dissabte 11 de juliol, a les 19 h, a Cal Bofill. En aquest taller s'explicarà com convertir un balcó o un trosset de jardí,    en un petit jardí comestible. 

El dissabte següent, 18 de juliol, s'ofereix una visita guiada al camp de dunes experimental de la platja de la Paella on s'explicarà quin ha sigut el procés i metodologia utilitzada per reconstruir un dels habitats més amenaçats pel turisme, les dunes, i quina és la fauna i flora que es pot trobar en aquests camps de dunes. 

I fins al 31 de juliol segueixen les activitats del Casal d'Estiu que organitzen la Regidoria de Sostenibilitat i la Regidoria de Joventut i que estarà dirigit per l'Agrupament Escolta Els Salats de Torredembarra. El casal està ubicat a l'Escola l'Antina i també es realitzen activitats a Cal Bofill - Centre d'Activitats Mediambientals i a la platja.

El Casal va dirigit a nens i nenes des de 3 anys (que ja hagin cursat P3) fins a 14. El preu per setmana és de 33 € i de 30 € a partir del segon germà. Aquest import inclou l'acolliment i els horaris seran de 8 h a 14 h i una sortida setmanal fins a les 16 h. Les inscripcions es poden realitzar de dilluns a dijous de 10-13 a l'escola l'Antina.   

Relacionats

Article

Els protocols que marca el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic remarquen que les restes vegetals del litoral s’han de retirar d’una forma no agressiva, evitant maquinària pesada i utilitzant garbelladores i tamisadores.

Notícia

El passat maig van començar a rodar els deu autobusos amb tecnologia híbrida que esdevenen el primer pas per a la renovació de la flota de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) cap a una mobilitat més sostenible i eficient.

Article
Foto: Alba Rodriguez

Foto: Alba Rodriguez

El projecte Tarragona Greenbelt'26 de renaturalització d’espais urbans i periurbans de l’Anella Verda ha estat un dels projectes seleccionats per rebre el finançament de la convocatòria d’ajuts al foment d’actuacions dirigides a la renaturalització i resiliència del fons europeu Next Generation.

Butlletí