Torna el Bicicampus a la UB i la UPC

Font: Bicicleta Club de Catalunya (BACC)

09/09/2010

El projecte de préstec de bicicletes torna el curs 2010-2011 a la UB i la UPC com a eina per dirigir els hàbits dels universitaris cap als transports sostenibles. Així doncs, per tercer any consecutiu, el Bicicleta Club de Catalunya (BACC), en conveni amb la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l'Ajuntament de Barcelona, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i la Caixa, oferirà un total de 200 bicicletes en préstec a les comunitats universitàries d'aquests dos centres.

Per tant, torna el bicicampus després d'haver sigut tot un èxit, ja que la comunitat universitària que va fer servir el servei de préstec el curs anterior va puntuar amb més d'un 8 l'experiència Bicicampus 2009-2010.

Les bicicletes Bicicampus formen part de la campanya Bicicampus, engegada el 2007, per tal d'aconseguir que la bicicleta es converteixi en el principal mitjà de transport a les universitats de Catalunya. La campanya consta també d'una pàgina web amb informació sobre itineraris per anar amb bicicleta a les diferents universitats catalanes, consells per circular, a més de tot un seguit de raons per agafar la bicicleta.  

El Punt bicicampus ha estat ja al campus de Diagonal donant a conèixer el projecte i atenent les reparacions de les bicicletes. El proper dimecres 15 de setembre, de 11 a 14h estarà davant la facultat de Física i Química. Els estudiants tenen temps per reservar la seva bicicleta fins el 15 d'octubre.

Més informació aquí

Les bases per participar aquí

Relacionats

Butlletí