Tiana aposta per una alimentació sana i fomenta el consum de productes locals i ecològics

La campanya estarà especialment enfocada a millorar l'alimentació dels escolars
Font: Aj. Tiana
15/10/2009 - 00:00

L'ajuntament de Tiana en col·laboració amb l'Associació Xicòria, entitat especialitzada en alimentació ecològica, fomentarà el consum de productes locals i ecològics en el municipi. La campanya començarà el mes de novembre i estarà especialment enfocada a millorar l'alimentació dels escolars. 

La campanya consta de tres eixos, d'una banda es començarà a introduir productes ecològics locals a l'escola de primària Lola Anglada, com a prova pilot i amb la finalitat d'estendre-ho a la resta de centres educatius. Aquesta actuació es fa amb la participació activa de l'escola i del servei de càtering proveït per l'empresa EUMA serveis. D'altra banda, també es vol incentivar l'ús d'aquests productes en la restauració del municipi, involucrant als diversos restaurants que participen cada any de la mostra gastronòmica de Tiana. I finalment, per tal de sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania es realitzarà una jornada sobre l'agricultura tradicional i ecològica. 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Tiana ha presentat un projecte de comunitat energètica local que es podrà posar en marxa d’aquí a un any.

Acte
31/08/2023 - 00:00
Notícia

Prova pilot per produir i distribuir energia solar pública a cobertes privades a Premià de Mar.

Butlletí