Terrassa presenta el seu Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible

El projecte se sotmetrà properament a l’aprovació del Ple Municipal
Font: Aj. Terrassa
23/12/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Terrassa acaba de presentar el seu Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES), que se sotmetrà properament a l'aprovació del Ple Municipal. L'elaboració d'aquest document és un dels compromisos adquirits per les més de 400 ciutats adherides al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa de la Comissió Europea per lluitar contra l'escalfament global de la Terra, que recull el compromís de reduir un 20% les emissions de CO2 per part dels municipis signants l'any 2020. Terrassa va subscriure aquest pacte el 10 de febrer d'enguany en un acte a la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les.

Més informació sobre el Pacte d'Alcaldes a Terrassa

--
Especial sobre el Pacte d'Alcaldes/esses a Sostenible.cat
Municipis: 

Relacionats

Notícia

El José té un terreny a la seva casa i per aquest motiu ha agafat una galleda plena de compost. Es tracta d’un material reciclat que fa la funció d’adob que i que està repartint el Consorci de Residus del Vallès Oriental a 15 deixalleries del territori.

Notícia

El proper 9 de desembre, els municipis de les comarques de Barcelona estaran presents a la COP 25, la cimera  de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic. El diputat d’Acció Climàtica, Xesco Gomar, hi presentarà les polítiques de lluita municipal contra el canvi climàtic que s’estan portant a terme des del món local i que tenen la seva concreció al Pacte dels Alcaldes i les Alcaldesses pel Clima i l’Energia.

Article

El dijous 12 de desembre, l'Ajuntament de Granollers participarà a la COP25 en el marc de la Zona Verda, l'espai de participació social de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

Butlletí