Terrassa presenta el seu Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible

El projecte se sotmetrà properament a l’aprovació del Ple Municipal
Font: Aj. Terrassa
23/12/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Terrassa acaba de presentar el seu Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES), que se sotmetrà properament a l'aprovació del Ple Municipal. L'elaboració d'aquest document és un dels compromisos adquirits per les més de 400 ciutats adherides al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa de la Comissió Europea per lluitar contra l'escalfament global de la Terra, que recull el compromís de reduir un 20% les emissions de CO2 per part dels municipis signants l'any 2020. Terrassa va subscriure aquest pacte el 10 de febrer d'enguany en un acte a la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les.

Més informació sobre el Pacte d'Alcaldes a Terrassa

--
Especial sobre el Pacte d'Alcaldes/esses a Sostenible.cat
Municipis: 

Relacionats

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Notícia

Durant el mes de juny s’ha dut a terme la darrera tanda de mostrejos per avaluar la qualitat de l’aigua del riu Besòs arran de l’incendi a les instal·lacions de l’empresa Ditecsa, a Montornès del Vallès, produït a mitjan desembre de 2019.

Article
S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Butlletí