Terrassa presenta el seu Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible

El projecte se sotmetrà properament a l’aprovació del Ple Municipal
Font: Aj. Terrassa
23/12/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Terrassa acaba de presentar el seu Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES), que se sotmetrà properament a l'aprovació del Ple Municipal. L'elaboració d'aquest document és un dels compromisos adquirits per les més de 400 ciutats adherides al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa de la Comissió Europea per lluitar contra l'escalfament global de la Terra, que recull el compromís de reduir un 20% les emissions de CO2 per part dels municipis signants l'any 2020. Terrassa va subscriure aquest pacte el 10 de febrer d'enguany en un acte a la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les.

Més informació sobre el Pacte d'Alcaldes a Terrassa

--
Especial sobre el Pacte d'Alcaldes/esses a Sostenible.cat
Municipis: 

Relacionats

Notícia

Durant els propers mesos, l’Ajuntament de Mollet renovarà els contenidors de recollida selectiva d’envasos, paper i cartró amb càrrega lateral en substitució dels contenidors metàl·lics de carrega superior. Gràcies al compromís ciutadà amb les campanyes de sensibilització, la gestió de residus a Mollet segueix millorant. Així, el 2018, les tones recollides de paper i cartró i envasos es van incrementar un 10% respecte l’any anterior. I en els dos primers trimestres d’aquest 2019 l’increment ha estat de 7%.

Notícia

Durant el curs escolar 2018-19, 5.829 alumnes de 98 escoles i centres formatius procedents de 32 municipis de les conques del Besòs i la Tordera han pres part del programa d’educació ambiental “Descobreix el riu”, que organitza el Consorci Besòs-Tordera.

Notícia

S’ha explicat als veïns i veïnes de Can Bassa i Ponent el funcionament de la prova pilot de reciclatge Reciclos, que busca mobilitzar la ciutadania per reciclar millor els envasos destinats al contenidor groc. Una iniciativa que, a través de la mecànica del joc, connectarà la ciutadania amb el contenidor cada cop que es recicli.

Butlletí