Teià acull una exposició sobre els ocells del Parc de la Serralada Litoral

Font: Diputació de Barcelona
07/07/2011 - 00:00

Aquest divendres 8 de juliol a les set de la tarda, s'inaugurarà a la Casa Municipal de Cultura La Unió de Teià (Passeig de la Riera, 116-120) l'exposició Ocells del Parc de la Serralada Litoral. La mostra es podrà visitar fins al 19 de juliol.

L'exposició s'estructura en quatre apartats: relació entre els ocells i el seu hàbitat natural (ocells de bosc, de bosquina, de prat), adaptacions als medis creats per l'home (urbà, rural, forestal), observació dels ocells al llarg de l'any (sedentaris, estivals, hivernants, de pas) i fitxes de les 14 espècies principals del parc.

El contingut ha estat coordinat pel Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i compta amb el patrocini de Caixa Laietana.

Municipis: 

Relacionats

Article

Per celebrar aquesta commemoració, l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats al llarg dels pròxims dies.

Article

Les escoles públiques Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i Soler, i l'Institut Ramon Turró i Darder han aconseguit estalviar més de dues tones de CO2 aquest curs. Aquesta és una de les dades més destacades del projecte 50/50 d'estalvi energètic, que la Diputació de Barcelona ha tancat amb un acte celebrat al Parc Franesc Macià.

Notícia

El projecte s’obre a la participació ciutadana per compartir i recollir propostes amb una primera sessió pública el 14 de maig, presentacions als consells de participació, i també amb activitats d’exploració d’espais naturals on es preveu fer intervencions.

Butlletí