Teià acull una exposició sobre els ocells del Parc de la Serralada Litoral

Font: Diputació de Barcelona
07/07/2011 - 00:00

Aquest divendres 8 de juliol a les set de la tarda, s'inaugurarà a la Casa Municipal de Cultura La Unió de Teià (Passeig de la Riera, 116-120) l'exposició Ocells del Parc de la Serralada Litoral. La mostra es podrà visitar fins al 19 de juliol.

L'exposició s'estructura en quatre apartats: relació entre els ocells i el seu hàbitat natural (ocells de bosc, de bosquina, de prat), adaptacions als medis creats per l'home (urbà, rural, forestal), observació dels ocells al llarg de l'any (sedentaris, estivals, hivernants, de pas) i fitxes de les 14 espècies principals del parc.

El contingut ha estat coordinat pel Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i compta amb el patrocini de Caixa Laietana.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La Junta de Govern Local ha encarregat a l’empresa Electricitat Boquet, com a adjudicatària del servei de manteniment de l’enllumenat municipal, que dugui a terme la substitució de les actuals lluminàries públiques dels veïnats de Sant Berger, la Vinya i la Molassa.

Notícia

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Premià ha aprovat la licitació per a la redacció de projectes executius d'instal·lacions solars fotovoltaiques per autoconsum a 20 equipaments municipals. Un cop redactats els diferents projectes, és previst que al llarg de l'any vinent es procedeixi a la licitació per a la seva instal·lació.

Article

El regidor d’Ocupació i Empresa i president del Consell Econòmic i Social de Mataró, Sergi Morales, i el president de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord, Joan Pera, han signat la posada en marxa de la prova pilot del Dispositiu de Transició energètica empresarial. 

Butlletí