Tarragona recupera el servei de recollida selectiva de residus a la Part Alta

Font: Ajuntament de Tarragona
21/03/2016 - 14:05

A partir d'aquest dilluns, es posaran en marxa dues noves àrees de contenidors fixes a la plaça de l’Oli i la plaça de la Pagesia de Tarragona.

Seran d'una mida més petita comparats amb la resta que hi ha instal·lats a la ciutat, per tal que el buidatge es pugui fer amb vehicles més petits, que puguin circular per la majoria de carrers del nucli antic.

Les dues illes de contenidors situades en aquests punts es van haver de retirar el passat gener perquè els vehicles de recollida havien de circular contra direcció per diversos carrers a causa de l’apuntalament de la Muralla a la Baixada del Roser. 

La consellera de Neteja Pública, Ivana Martínez ha explicat que s'han buscat solucions des d'un primer moment per tal que no disminuís la pràctica del reciclatge en aquesta zona de la ciutat. Amb tot, les dades apunten que des del gener fins ara només s'han reciclat un 23% dels residus generats

Els contenidors seran de paper i cartró, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils. El consistori demana la col·laboració ciutadana perquè els residus es dipositin al seu horari corresponent. Ja s’han fet arribar cartes informatives a veïns i comerciants de la Part Alta i es recorda la disponibilitat del telèfon verd, 977296222, per aclarir qualsevol dubte.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Des del passat mes d’agost Tarragona ha aconseguit augmentar la recollida selectiva amb la implantació a tres barris de la ciutat del sistema de control d’accés i identificació d’usuaris/es als contenidors.

Notícia

La Diputació de Tarragona ha atorgat 243.000 euros a 10 entitats de la demarcació que proporcionen feina a persones amb discapacitat a través de la conservació i millora d'espais naturals

Notícia

El projecte per a un menjador escolar sostenible a l’escola de Rocafort de Queralt, mereixedora del Premi Iniciativa Medi Ambient 2022 de la Diputació de Tarragona. La recuperació de la Val de Zafán a Amspota com a via verda, accèssit. 

Butlletí