Tarragona comptarà amb 100 nous punts d'aparcament de bicicletes

Font: Ajuntament de Tarragona
05/02/2013 - 00:00

La instal·lació d'aquests aparcaments forma part dels objectius de millora de la mobilitat en bicicleta recollits al Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS), aprovat el 28 de setembre de 2012 pel Consell Municipal de Mobilitat de Tarragona.

El PMUS preveu la instal·lació d'un total de 350 aparcaments durant el seu període de vigència (2012-2017). En aquesta primera fase s'instal·laran 100 aparcaments en zones d'equipaments i punts de la ciutat generadors de mobilitat. El model d'aparcament de bicicletes és del tipus U-invertida. Actualment és el més acceptat i recomanat per Servei Català de Trànsit i el Bicicleta Club Catalunya (BACC) per la seva seguretat i comoditat. L'acabat és en acer inoxidable i al seu interior té un cable d'acer anti tall que impedeix el robatori de la bicicleta si s'intenta tallar el tub.

La tinent d'alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, ha explicat que "el mapa d'aparcaments s'anirà completant a mida que es vagin desenvolupant els nous carrils bici previstos al PMUS i es vagin desenvolupant les zones 30 que tenen com a objectiu pacificar les vies i fer més segura la convivència entre els vehicles a motor i les bicicletes".

Podeu consultar aquí el plànol dels nous aparcabicis.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon aparca-bicis.jpg10.01 KB

Relacionats

Butlletí