Súria rep l'estudi d'optimització energètica de dues escoles

Font: Diputació de Barcelona
29/07/2015

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Súria (Bages) l'estudi d'optimització energètica de l'escola Mare de Déu de Montserrat i la Francesc Macià. Aquest document analitza els consums energètics i la qualitat ambiental dels edificis.

Foto: Diputació de Barcelona

El treball proposa un seguit de mesures orientades a aconseguir una qualificació energètica A, i també, la disminució del consum energètic -entre el 21 i el 28%- i de les emissions de CO2. -entre el 70 i el 75%-.

Amb l'estudi també s'ha realitzat la certificació i tramitació energètica de les dues escoles, amb unes qualificacions de D, per a l'escola Mare de Déu de Montserrat; i E, per a l'escola Francesc Macià.

Amb aquest treball, el municipi disposa d'un document de guia per aconseguir uns equipaments més respectuosos amb el medi ambient i dóna compliment al decret 235/2013 del 5 d'abril, que obliga a disposar del certificat d'eficiència energètica a tots els edificis de propietat o ocupats per administracions públiques, amb una superfície útil superior a 250 m2, per al coneixement de la ciutadania.

Municipis: 

Relacionats

Acte
17/05/2019
Biblioteca de Súria. Carrer Tarragona 17-19. Súria
Notícia

L’Ajuntament de Súria ha instal·lat el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi, que ja es troba operatiu al carrer Ignasi Abadal, al davant del Pavelló Municipal d’Esports. Aquest nou servei forma part de les iniciatives promogudes des del Consell Municipal de Medi Ambient per tal d’avançar cap a la transició energètica i promoure la mobilitat sostenible.

Acte
27/05/2019
Biblioteca d’Artès. Cal sitges. Carrer de les Parres 44. Artès

Butlletí