Súria rep l'estudi d'optimització energètica de dues escoles

Font: Diputació de Barcelona
29/07/2015

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Súria (Bages) l'estudi d'optimització energètica de l'escola Mare de Déu de Montserrat i la Francesc Macià. Aquest document analitza els consums energètics i la qualitat ambiental dels edificis.

Foto: Diputació de Barcelona

El treball proposa un seguit de mesures orientades a aconseguir una qualificació energètica A, i també, la disminució del consum energètic -entre el 21 i el 28%- i de les emissions de CO2. -entre el 70 i el 75%-.

Amb l'estudi també s'ha realitzat la certificació i tramitació energètica de les dues escoles, amb unes qualificacions de D, per a l'escola Mare de Déu de Montserrat; i E, per a l'escola Francesc Macià.

Amb aquest treball, el municipi disposa d'un document de guia per aconseguir uns equipaments més respectuosos amb el medi ambient i dóna compliment al decret 235/2013 del 5 d'abril, que obliga a disposar del certificat d'eficiència energètica a tots els edificis de propietat o ocupats per administracions públiques, amb una superfície útil superior a 250 m2, per al coneixement de la ciutadania.

Municipis: 

Relacionats

Acte
08/06/2020 - 17:00
Acte
26/05/2020
Manresa
Article

En la situació actual de crisi pel coronavirus, l’Ajuntament de Manresa considera essencial que no hi hagi cap persona ni família que no disposi d’aigua corrent a casa. Per aquest motiu, Aigües de Manresa ha començat la instal·lació de comptadors d’aigua solidaris a les famílies vulnerables. Ja hi ha 23 casos detectats per Serveis Socials en què s’han instal·lat comptadors, i n’hi ha prop de 50 més que s’estan gestionant.

Butlletí