Solsona promou un concurs fotogràfic per a joves previ a la Setmana del Medi Ambient

Font: Ajuntament de Solsona
03/05/2016 - 13:00

S’anima l’alumnat de 12 a 18 anys a penjar fotos a les xarxes socials amb l’etiqueta #viulaterrasolsona entre l’1 i el 16 de maig.

Uns dies previs a la Setmana del Medi Ambient, que enguany a Solsona arriba a la novena edició entre el 28 de maig i el 5 de juny, l’Ajuntament i el Grup de Natura del Solsonès promouen un concurs de fotografia de natura per a joves. Es tracta de penjar a les xarxes socials imatges realitzades amb dispositius mòbils o tauletes entre l’1 i el 16 de maig amb l’etiqueta #viurelaterrasolsona. 

S’hi pot participar en dues categories, la de 12 a 15 anys, per a l’alumnat de secundària, i la de 16 a 18, per al de batxillerat. Un jurat integrat per fotògrafs de natura seleccionarà deu imatges de cada grup que projectaran durant la Setmana del Medi Ambient a la sala cultural de l’Ajuntament. Qui decidirà la foto guanyadora de cada categoria seran els visitants a la mostra, que hauran de dipositar el seu vot en una urna que s’habilitarà per a l’ocasió. El veredicte es farà públic el 5 de juny a les dotze del migdia en el decurs de l’acte de lectura del manifest del Dia Mundial del Medi Ambient. 

L’etiqueta #viulaterrasolsona evoca el lema de la Setmana de la Natura que es commemora arreu de Catalunya, “Viu la Terra!”. És una campanya dirigida a promoure activitats a tot el país per conscienciar sobre la importància de la natura i de tenir cura del nostre territori. Solsona s’hi adhereix amb la Setmana del Medi Ambient, que se celebra biennalment.  


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Solsona fomenta la reducció de residus al comerç local. Ho fa amb tres vídeos d’uns 5 minuts que es publiquen al canal de Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials. Aquest migdia s’ha fet públic el primer, que se centra en comerços d’alimentació. Sentim-ne un fragment:

Notícia

El material es lliurarà gratuïtament a les famílies empadronades que mostrin tres tiquets de compra al petit comerç alimentari.

Notícia

Alumnes de Catalunya, acompanyats de docents, es van trobar a la XI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) per debatre sobre l’Emergència Climàtica i decidir els seus representants

Butlletí