Sitges reparteix 10.000 magnètics per fomentar la recollida de la matèria orgànica

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya municipal 'Orgànica', iniciada al 2008
Font: Aj. Sitges
23/04/2010

L'ajuntament de Sitges distribuirà un total de 10.000 magnètics entre la ciutadania de la vila per conscienciar sobre la importància de la recollida orgànica. Els magnètics són d'11X7 cms i porten serigrafiats diversos missatges, entre els quals es pot llegir: "Reciclar la matèria orgànica és un plaer".

Els agents cívics de la vila iniciaran a partir de la setmana vinent la distribució dels magnètics porta a porta, començant pels barris del centre de la vila. A més, les persones interessades podran aconseguir-los a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o la Prefectura de la Policia Local.

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya municipal Orgànica, iniciada al 2008, amb la intenció de conscienciar a la població sobre la necessitat d'adoptar les bones pràctiques en matèria de recollida i reciclatge de residus; des del paper-cartró als residus orgànics passant la utilització de la Deixalleria.

Municipis: 

Relacionats

Notícia
També es detecta Corriol camanegre a Cubelles

El Corriol petit (Charadrius dubius), un tipus d’ocell catalogat com a espècie protegida d'interès especial, ha nidificat per primera vegada a les dunes de la Platja de Les Botigues de Sitges durant el confinament.

Notícia

Els municipis que han posat en marxa aquesta iniciativa comparteixen una unitat geogràfica de costa, pertanyents a diverses comarques i demarcacions provincials, però units per un problema: l’impacte dels efectes del canvi climàtic sobre les platges, que no entén de fronteres administratives.

Notícia

Durant la temporada d’estiu l’embarcació Mayadi, recorrerà la costa per recollir els residus flotants a la superfície del mar. Mayadi recull els residus que suren fins a un metre de la superfície del mar, on els plàstics es converteixen en aliment per a diferents espècies, i poden acabar astorats als espigons on es convertirien en microplàstics.

Butlletí