Sitges reparteix 10.000 magnètics per fomentar la recollida de la matèria orgànica

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya municipal 'Orgànica', iniciada al 2008
Font: Aj. Sitges
23/04/2010 - 00:00

L'ajuntament de Sitges distribuirà un total de 10.000 magnètics entre la ciutadania de la vila per conscienciar sobre la importància de la recollida orgànica. Els magnètics són d'11X7 cms i porten serigrafiats diversos missatges, entre els quals es pot llegir: "Reciclar la matèria orgànica és un plaer".

Els agents cívics de la vila iniciaran a partir de la setmana vinent la distribució dels magnètics porta a porta, començant pels barris del centre de la vila. A més, les persones interessades podran aconseguir-los a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o la Prefectura de la Policia Local.

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya municipal Orgànica, iniciada al 2008, amb la intenció de conscienciar a la població sobre la necessitat d'adoptar les bones pràctiques en matèria de recollida i reciclatge de residus; des del paper-cartró als residus orgànics passant la utilització de la Deixalleria.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Institut Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat està treballant juntament amb l’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) i la Cooperativa Tarpuna un projecte centrat en l’emergència climàtica i la sostenibilitat ambiental. L’alumnat participant en el projecte ha revisat si es fa prou bé la separació de residus a la ciutat participant en una Mapathon de residus. Les conclusions extretes subratllen que es necessita posar atenció a la gestió de residus, ja que la majoria de contenidors presentaven impureses.

Acte
26/11/2021 - 00:00
A Can Falç de Mar, Passeig de la Ribera 12. Sitges

Butlletí