Sitges reparteix 10.000 magnètics per fomentar la recollida de la matèria orgànica

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya municipal 'Orgànica', iniciada al 2008
Font: Aj. Sitges
23/04/2010 - 00:00

L'ajuntament de Sitges distribuirà un total de 10.000 magnètics entre la ciutadania de la vila per conscienciar sobre la importància de la recollida orgànica. Els magnètics són d'11X7 cms i porten serigrafiats diversos missatges, entre els quals es pot llegir: "Reciclar la matèria orgànica és un plaer".

Els agents cívics de la vila iniciaran a partir de la setmana vinent la distribució dels magnètics porta a porta, començant pels barris del centre de la vila. A més, les persones interessades podran aconseguir-los a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o la Prefectura de la Policia Local.

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya municipal Orgànica, iniciada al 2008, amb la intenció de conscienciar a la població sobre la necessitat d'adoptar les bones pràctiques en matèria de recollida i reciclatge de residus; des del paper-cartró als residus orgànics passant la utilització de la Deixalleria.

Municipis: 

Relacionats

Article

Del 3 al 7 de maig, es realitzaran activitats de neteja d'espais naturals per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen a la natura.

Article

Sitges és un dels 7 municipis de l’estat i un dels 35 europeus que reben assistència tècnica en matèria de pobresa energètica, després de ser una de les localitats guanyadores de la convocatòria promoguda per la Comunitat Europea. Un 2% de les famílies es troba en situació de pobresa energètica i d’aquestes un 57% dels habitatges tenen dificultats per mantenir la temperatura.

Notícia

La neteja a l’espai públic o el reg de jardins es farà en cas d’urgència, com marca l’Agència Catalana de l’Aigua.

Butlletí