Sitges inverteix 90.000 euros en la renovació de contenidors

29/11/2016 - 16:13

Sitges renovarà un total de 68 contenidors en tot el terme municipal. La regidoria de Serveis Urbans ha instal•lat ja els primers 23 i continuarà el procés de substitució en els propers dies.

L'Ajuntament de Sitges ha començat la renovació dels contenidors a la via pública de Sitges. La regidoria de Serveis Urbans destinarà aquest any 90.000 euros per renovar 68 contenidors per a recollida selectiva de paper, vidre i envasos que es distribuiran a diferents punts del nucli de Sitges, Garraf i Les Botigues. 35 seran per a paper i cartró, 26 per a envasos i 7 per dipositar el vidre.

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, apunta que “estem instal·lant els primers contenidors al carrer de la Bassa Rodona i Europa, i la resta es col·locaran a la façana marítima per substituir les bateries de contenidors que hi ha soterrats”.  També s'ha previst una inversió per renovar papereres. Carme Almirall destaca que “aquestes dues accions se sumen a la incorporació d'un agent cívic per tal de desenvolupar tasques de conscienciació de la ciutadania, ja que sense el civisme de les persones els plans de neteja no funcionarien”.

Un altre iniciativa que s'ha posat en marxa és una campanya junt amb el sector turístic per explicar quina és la manera de fer la gestió dels seus residus i ser sostenibles. En els propers dies, conjuntament amb el Gremi d'Hostaleria de Sitges, la campanya continuarà amb reunions de petit format per detectar les necessitats zona per zona. També s'ha canviat l'horari de recollida d'andròmines i s'ha passat a la nit per facilitar que les persones puguin dipositar els seus objectes i per millorar l'estètica de la vila.


 

Relacionats

Butlletí