Sitges edita 'Orgànica', la revista del reciclatge

La publicació pretén apropar d'una manera amena i lúdica la necessitat de realitzar un bon reciclatge
Font: Aj. Sitges
26/10/2008 - 00:00

L'ajuntament de Sitges ha presentat Orgànica, una publicació que sota l'aparença d'una revista de moda pretén apropar d'una manera amena i lúdica la necessitat de realitzar un bon reciclatge de la matèria orgànica al municipi, per cuidar l'entorn i el medi. Cada any els sitgetans i les sitgetanes generen al voltant de 23.000 tones de residus domèstics, una quantitat d'escombraries que dificulta la seva gestió, sobretot si la matèria orgànica es barreja amb altres tipus de residus, ja que això en complica el tractament i provoca una important despesa econòmica.

De entre els continguts que inclou, i estructurats en seccions del tipus Tendències, Famosos i famoses o Estil, la publicació informa sobre la distribució de la brossa en cubells com si es tractés d'una article de decoració, sobre els contenidors, sobre com comprar en favor del Medi Ambient, o un article sobre la planta de compostatge com si fos una opció per viatjar.

La campanya publicitària compta amb un grup de 50 banderoles col·locades als fanals i que van canviant de barri i un espot televisiu que s'ha estat emetent a la televisió municipal. Segons informa el consistori, la revista, que es pot descarregar en format PDF a través d'aquest enllaç, ja està esgotada i podria tornar a reeditar-se dintre d'uns mesos.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Portada de la revista35.23 KB

Relacionats

Acte
05/06/2022 - 10:00
Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, 72, Sitges, 08870
Acte
26/11/2021 - 00:00
A Can Falç de Mar, Passeig de la Ribera 12. Sitges

Butlletí