Sitges edita el segon número d’Orgànica, la revista per sensibilitzar sobre la recollida de residus

Amb seccions com 'Decoració' o 'Viatges', aquesta revista parla dels residus i reciclatge com si es tractés de moda i tendències
Font: Aj. Sitges
16/09/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Amb un aspecte de revista de moda i tendències, Orgànica és una publicació producte d'una campanya municipal de sensibilització per als ciutadans sobre la recollida de residus, el reciclatge i les pràctiques respectuoses amb el medi ambient. L'ajuntament de Sitges treu ara el número 2 de la revista, després que publiqués el primer número l'any passat, per donar continuïtat als temes que s'hi tracten. La distribució es realitza aquests dies mitjançant bustiada.

La revista tracta consells per fer la separació de les deixalles a casa o sobre com aprofitar un residu per redecorar objectes o espais, entre d'altres, i inclou algues seccions que pel seu nom donen idea del tractament que es dóna. Alguns d'aquests són: "Tendències. I tu, com separes?", "Famosos i famoses. Els residus comercials", "Decoració. Aprofita els residus: redecora casa teva", "Imprescindible. Sitges: una ciutat que ha de continuar jugant amb el color" o "Viatges. Una destinació de modernitat: la deixalleria".

En l'editorial de la revista, el regidor d'Espai Urbà, Antoni Caballero, alerta de que "no podem ser aliens a la gran quantitat de tones de deixalles que dia a dia produeix la nostra societat". Caballero manifesta que "Hem de fer ús de les bones pràctiques en la recollida selectiva i així contribuirem a tenir un entorn més net i més sostenible".

--
Notícia relacionada: Sitges edita 'Orgànica', la revista del reciclatge

Municipis: 

Relacionats

Article

La mostra, organitzada per SEO/BirdLife, vol donar a conèixer les aus marines reflectint la cara i la creu d’una realitat rellevant que va des d’imatges de majestuosos vols en formació d’ocells fins a escenes desoladores d’aus empastifades de petroli, embolicades en xarxes de pesca o amb hams clavats.

Acte
01/02/2022 - 00:00
Centre d'Estudis del Mar. Passeig Marítim, 72. Sitges

Butlletí