S’instal·len plaques fotovoltaiques a la deixalleria municipal a Vacarisses

12/02/2022 - 19:03

Els darrers dies s’han instal·lat plaques fotovoltaiques d’autoconsum a la deixalleria municipal. En concret, es tracta de 4 mòduls de fotovoltaiques de 445 W i un inversor de 2000 W.

Amb aquesta instal·lació, es preveu generar al voltant de 2.350 kWh anuals, equivalents a més del 50% del consum anual de l’equipament. La corresponent reducció d’emissions serà de 566 kg de CO2 l’any.

Seguint en la línia d’implementació d’energies renovables als edificis i infraestructures municipals, enguany estan previstes les següents instal·lacions de fotovoltaiques:

Pèrgola de la piscina municipal (10 kW)

Escola de primària Pau Casals (40 kW)

La Fàbrica (15 kW)

Un cop executades totes les instal·lacions previstes, es disposarà de més de 100 kWp de generació fotovoltaica, amb una producció anual de més de 130.000 kWh i una reducció de 19,15 tones de CO2. Aquestes xifres equivaldrien a la mitjana de consum i emissions elèctriques anuals de 38 famílies.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sant Quirze està instal·lant plaques fotovoltaiques a un total de 8 equipaments municipals. Aquesta implantació reduirà considerablement el consum energètic dels edificis i beneficiarà el medi ambient.

Notícia

L’any 2021 l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va tramitar un total de 82 llicències -77 per edificis residencials i 5 per edificis empresarials- per a la instal·lació de plaques solars al municipi. El 2020 se n’havien tramitat 42 (39 residencials i 3 empresarials), el que suposa un augment del 95% en només un any.

Notícia

A Castellbisbal, ja hi ha cinc equipaments públics amb plaques solars que generen energia per al consum propi. D’aquesta manera, es confirma el compromís municipal amb les energies renovables i amb la reducció de les emissions de CO2

Butlletí