S'instal·len 10 punts més de recollida de roba i d'oli usat a El Prat

Font: Ajuntament de El Prat de Llobregat
02/03/2016 - 14:59

L'Ajuntament del Prat ha instal·lat 10 nous punts amb contenidors per a la recollida de roba i d'oli usat, de manera que ara n'hi ha 24 repartits per tota la ciutat. Actualment, al Prat es recullen 91 tones de roba de segona mà i 11 tones d'oli cada any.
 

Ara n'hi ha 24 repartits per tota la ciutat

Roba de segona mà
La roba es recull a través de la cooperativa sense ànim de lucreRoba Amiga, que entre altres tasques dóna feina a persones amb risc d'exclusió social. La roba es recull en uns contenidors de color taronja. El Prat és el municipi metropolità de més de 50.000 habitants on més roba es destina a solidaritat, amb gairebé 2 kg per persona i any.

Oli de cuina usat
L'oli de cuina usat (d'oliva, girasol, soja...) no s'hauria de llençar a l'aigüera o al vàter perquè és molt contaminant. En canvi, si el portem als contenidors de color verd servirà per fabricar biodièsel i un 0,7% dels beneficis que se n'obtenen es destinen al Punt Solidari del Prat. 

A través del següent document podeu consultar el plànol amb l'ubicació dels 24 punts de recollida de roba i oli.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Notícia

Dintre de la Setmana del Medi ambient, aquesta setmana s’ha iniciat una campanya informativa a Constantí relacionada amb el reciclatge d’oli domèstic i la recollida selectiva d’olis vegetals usats. Durant aquests dies s’han distribuït díptics i cartells informatius relacionats amb aquesta temàtica.

Butlletí