S'instal·len 10 punts més de recollida de roba i d'oli usat a El Prat

Font: Ajuntament de El Prat de Llobregat
02/03/2016 - 14:59

L'Ajuntament del Prat ha instal·lat 10 nous punts amb contenidors per a la recollida de roba i d'oli usat, de manera que ara n'hi ha 24 repartits per tota la ciutat. Actualment, al Prat es recullen 91 tones de roba de segona mà i 11 tones d'oli cada any.
 

Ara n'hi ha 24 repartits per tota la ciutat

Roba de segona mà
La roba es recull a través de la cooperativa sense ànim de lucreRoba Amiga, que entre altres tasques dóna feina a persones amb risc d'exclusió social. La roba es recull en uns contenidors de color taronja. El Prat és el municipi metropolità de més de 50.000 habitants on més roba es destina a solidaritat, amb gairebé 2 kg per persona i any.

Oli de cuina usat
L'oli de cuina usat (d'oliva, girasol, soja...) no s'hauria de llençar a l'aigüera o al vàter perquè és molt contaminant. En canvi, si el portem als contenidors de color verd servirà per fabricar biodièsel i un 0,7% dels beneficis que se n'obtenen es destinen al Punt Solidari del Prat. 

A través del següent document podeu consultar el plànol amb l'ubicació dels 24 punts de recollida de roba i oli.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat
Notícia

La campanya té com a objectiu sensibilitzar el sector hostaler, que genera el 52% dels residus d'envasos de vidre, per una tornada sostenible a la normalitat

Butlletí