S'inicia la clausura dels contenidors de residus soterrats a Montmeló

Ajuntament de Montmeló
10/02/2016 - 11:54

Amb aquesta actuació, es guanya en la reducció de la despesa econòmica municipal i els veïns afectats es beneficien d'un sistema que comporta un estalvi en el temps de recollida dels residus i una disminució del soroll i les olors.

L'Ajuntament de Montmeló portarà a terme les tasques de substitució dels contenidors de matèria orgànica i resta situats als carrers Doctor Robert i Carlos Linde. Aquests contenidors seran substituïts per uns de recollida lateral, ubicats al carrer Federico García Lorca cantonada amb el de Doctor Robert, en el primer cas, i a la plaça Pablo Picasso, en el segon. Aquesta és la primera acció que els serveis tècnics de l'Ajuntament portaran a terme amb la finalitat de clausurar les àrees dels contenidors soterrats del municipi que presenten un pitjor estat de conservació, com ara, les dels carrers Nou i Àngel Guimerà, que es tancaran al llarg del mes de febrer.

Durant el darrer trimestre, els serveis tècnics municipals, conjuntament, amb tècnics de SAVOSA -empresa pública depenent del Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental- han anat avaluant l'estat de les diverses àrees de contenidors soterrats del municipi, detectant diverses zones que presenten importants dèficits, desprès de deu anys de funcionament.

La important inversió econòmica, així com els elevats costos de neteja i manteniment han fet optar l'Ajuntament per anar clausurant definitivament aquestes àrees. En tots els casos, s'ampliaran les de recollida selectiva més properes amb contenidors de recollida lateral d'orgànica i resta.

 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Des de de diumenge 1 de gener, ha començat el control de les aportacions per tal d'aplicar la nova taxa de residus segons la participació en el sistema porta a porta.

Notícia

L'Ajuntament de Montornès del Vallès ha engegat la campanya de sensibilització sobre la recollida de residus “Juguem net. És fàcil, fem-ho bé!”. La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la recollida de residus i aconseguir un municipi més net i sostenible. En els propers dies el veïnat rebrà a casa seva informació per fer una correcta gestió de les deixalles.

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Butlletí