S’inicia el procés per analitzar el futur model de gestió de l’aigua a Granollers

06/05/2021 - 18:51

L’Ajuntament de Granollers designa una comissió d’estudi per analitzar el model de gestió del servei de subministrament d’aigua potable. El Ple ha aprovat la constitució d’aquesta comissió integrada per 9 membres de la Corporació, un representant de la Federació d’Associacions de Veïns de Granollers i 9 tècnics municipals.

En el termini màxim de tres mesos, la comissió elaborarà una memòria que defineixi el nou model de gestió i que treballarà aspectes com ara l’avantprojecte d’obres i instal·lacions, pressupost financer i pla d’entrada en funcionament i la justificació i propostes de forma jurídica del servei.

El pròxim mes de juliol es preveu que es porti a aprovació del Ple l’esmentada memòria.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
14/05/2021 - 00:00
Plaça de Maluquer i Salvador, 1 . Granollers
Entrevista

La nova llei de Canvi Climàtic espanyola obliga a la conca de l’Ebre a mobilitzar els sediments acumulats als embassaments. Una noticia que dona esperança per salvar l’Ebre, greument amenaçat pel canvi climàtic. Explorem en aquesta entrevista, amb Nuno Caiola, investigador del Eurecat i coautor de l’últim informe del MedECC sobre Mediterrània i Canvi Climàtic, la vulnerabilitat específica del Delta i les mesures necessàries per protegir-lo.  

Acte
10/06/2021 - 19:00
Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona

Butlletí