S’inicia el procés per analitzar el futur model de gestió de l’aigua a Granollers

06/05/2021 - 18:51

L’Ajuntament de Granollers designa una comissió d’estudi per analitzar el model de gestió del servei de subministrament d’aigua potable. El Ple ha aprovat la constitució d’aquesta comissió integrada per 9 membres de la Corporació, un representant de la Federació d’Associacions de Veïns de Granollers i 9 tècnics municipals.

En el termini màxim de tres mesos, la comissió elaborarà una memòria que defineixi el nou model de gestió i que treballarà aspectes com ara l’avantprojecte d’obres i instal·lacions, pressupost financer i pla d’entrada en funcionament i la justificació i propostes de forma jurídica del servei.

El pròxim mes de juliol es preveu que es porti a aprovació del Ple l’esmentada memòria.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
14/05/2021 - 00:00
Plaça de Maluquer i Salvador, 1 . Granollers
Article
Inscripcions obertes

Les inscripcions ja estan obertes a l'esdeveniment de referència del sector acústic a nivell de Catalunya, que tindrà lloc el 25 i 26 d'abril del 2022 al Teatre auditori de Granollers.

Article
Una exposició de la Fundesplai

 L’exposició proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Butlletí