S’implanta un sistema de lectura intel·ligent dels comptadors d’aigua a Torrelles

02/09/2016 - 14:37

La mesura és una prova pilot que es farà a tot el municipi i permetrà conèixer el consum d’aigua al momen.

L’Ajuntament de Torrelles ha signat un conveni amb Aigües de Barcelona per impulsar una prova pilot al municipi de telelectura dels comptadors d’aigua. Aquesta eina s’implementarà a tot el municipi, també als edificis municipals, i permetrà consultar el consum d’aigua de manera telemàtica, a través d’una pàgina web, i gairebé en temps real.

D’aquesta manera, es facilita la detecció de variacions significatives en el consum o excessos per possibles fuites. A més, es potencia una gestió sostenible d’un recurs escàs i millora el procés de facturació.

L’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, ha signat el conveni per quatre anys amb el director d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, que preveu la instal·lació d’entre 5 i 10 concentradors a tot el municipi. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

El projecte té la finalitat de millorar la connexió entre el riu i la seva gent

Notícia

Han començat obres de millora en el sistema de captació i distribució d’aigua dels horts municipals a El Prat de Llobregat. L’objectiu és millorar l'eficiència de la xarxa, l’impacte ambiental de l’equipament i reduir en gran mesura el consum d’aigua potable.

Butlletí