Sentmenat es suma a la celebració del Dia Mundial de l'Aigua

Font: Ajuntament de Sentmenat
22/03/2012 - 00:00
L'Ajuntament de Sentmenat es suma a la celebració del Dia Mundial de l'Aigua. I ho fa amb la campanya d'estalvi que fa conjuntament amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Diputació Barcelona a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, una iniciativa a la qual s'han acollit 51 municipis catalans.

Durant la campanya es repartiran kits de mecanismes estalviadors d'aigua. Aquests instruments són els més útils per estalviar a les llars, ja que permeten disminuir el cabal que surt de l'aixeta. Aquest estri permet estalviar fins a un 50% del consum i és el dispositiu d'estalvi més utilitzat a Catalunya. El lliurament d'aquests equips implica un seguiment del consum, en molts casos, per poder quantificar l'estalvi real a cada llar i facilitar mesures i recomanacions d'estalvi a cada habitatge (sistemes més eficients de reg per a jardins, foment de xerojardineria, etc.).

També s'informarà sobre els consells d'estalvi d'aigua que podem aplicar a casa, a partir de conèixer el nostre consum. I també com podem estalviar diners bo i estalviant aigua.

El Dia Mundial de l'Aigua va ser instituït per Nacions Unides durant la Cimera de la Terra de 1992 i vol fer patent la importància de l'aigua a nivell mundial.

També podeu seguir la campanya a les xarxes socials: Facebook i Twitter; i als mitjans de l'Ajuntament de Sentmenat.

 

Més informació:
http://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua

 

Relacionats

Notícia

“Operació Aigua” vol conscienciar la ciutadania sobre la situació actual d'estrès hídric i la disponibilitat d’aigua en el futur, sobre els usos i abusos que en fem com a societat, així com sobre l’impacte que aquestes accions tenen en el medi natural. La mostra va dirigida a tots els públics.

Notícia

Castellar del Vallès s’afegirà a una prova pilot d’una solució anomenada Watersens, desenvolupada per l’empresa vallesana Aonchip, que aconsegueix un 30% en l’estalvi d’aigua utilitzant tecnologies IOT i intel·ligència artificial.

 

Notícia

Sentmenat, Santa Perpètua de la Mogoda, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, La Llagosta i Polinyà, s'han sumat a la Declaració d'emergència climàtica als municipis de l'Eix de la Riera de Caldes.

Butlletí