Sense restricció d’aigua a Vacarisses

Les proves realitzades per l’Ajuntament els darrers dies permeten suspendre temporalment les restriccions en el subministrament d’aigua
13/06/2022 - 20:19

L’Ajuntament de Vacarisses ha suspès les restriccions en el subministrament d’aigua. Segons ha afirmat el consistori, la mesura s’ha pres després de les proves realitzades per l’Ajuntament en els darrers dies. Fonts municipals han afegit que aquesta situació es podrà mantenir si continuen funcionant les mesures preses fins ara, “així com un consum moderat d’aigua”.

D’aquesta manera, el municipi torna a la normalitat en el subministrament del servei. Fa un dies, l’Ajuntament informava que havia realitzat ajustos tècnics per estabilitzar el bombeig d’aigua als dos pous principals del municipi, a Can Serra i a Torreblanca I. Quant als possibles pous d’El Palà, fonts municipals també van explicar que un cop fetes les prospeccions, s’estaven analitzant els resultats i estudiant “la manera més ràpida” de poder-los connectar a la xarxa municipal d’aigua, en el cas que poguessin oferir un cabal considerable. Així mateix, ha augmentat l’aportació d’aigua per part de Mina, Aigües de Terrassa. De la mateixa manera, s’ha engegat el projecte de connexió d’aigua en alta des de Viladecavalls. La setmana passada hi va haver una trobada amb totes les administracions implicades i d’aquí a unes setmanes se’n convocarà una altra per continuar avançant-hi.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Aquest estiu s'han instal·lat aparells de lectura digital i més fiables, que podran detectar fuites, alteracions en el consum o intents de manipulació.

Notícia

“Operació Aigua” vol conscienciar la ciutadania sobre la situació actual d'estrès hídric i la disponibilitat d’aigua en el futur, sobre els usos i abusos que en fem com a societat, així com sobre l’impacte que aquestes accions tenen en el medi natural. La mostra va dirigida a tots els públics.

Acte
01/12/2023 - 09:45
Auditori de l'FMC: Via Laietana, 33 6è 1a Barcelona

Butlletí