Santpedor acull una trobada del programa de les Escoles Verdes

Font: Regio7
02/03/2016 - 15:26

L'escola bressol municipal Els Gallarets de Santpedor ha acollit els actes de la jornada d'intercanvi del programa d'Escoles Verdes de Lleida i la Catalunya Central. L'acte va tenir la presència dels coordinadors del projecte i del regidor d'Educació de Santpedor, Agustí Comas.

La trobada va consistir en una matinal d'intercanvi de projectes i experiències entre els centres participants i d'un esmorzar cooperatiu a base dels productes que van aportar des de cada escola i territori. 

El programa pretén donar suport a aquells centres que volen innovar i incloure accions educatives relacionades amb els valors de la sostenibilitat. La part central de la jornada es va dedicar al treball en grup per debatre el model d'escola verda del futur i quins són els àmbits que cal abordar i els agents que cal implicar per tal d'aconseguir-ho. 

El programa planteja tres grans objectius a tots aquells centres que s'hi adhereixen i els acompanya per tal que els puguin assolir: incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida; promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l'intercanvi entre els diversos centres.

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
Fòrum d'Escoles Verdes del Camp de Tarragona

El programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar, des de l'educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat. Preten ajudar els centres a incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre, promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius.

Acte
19/10/2019
Recinte Firal, Manresa
Article

Sustainable Art alphabet ha estat per cinc escoles de Catalunya, Finlàndia, Grècia, França i Països Baixos. 

Butlletí