Santa Susanna inicia una campanya per millorar el servei de recollida selectiva

19/09/2016 - 11:49

S'han repartit kits d'orgànica a les llars perquè els habitants de Santa Susanna puguin separar aquests residus i contribuir al reciclatge.

L'Ajuntament de Santa Susanna ha iniciat una campanya per millorar el servei de recollida selectiva. Des del mes de desembre del 2015 s'han instal·lat contenidor de recollida de matèria orgànica a diferents àrees del municipi. L’objectiu de l’Ajuntament es reduir el percentatge de residus i així reduir la incineració d’aquests i complir amb la normativa Europea: disminuir les emissions de CO2 i reduir despeses de recursos, tant energètics com econòmics.

Per tal d'incentivar el reciclatge a les llars, un dels punts d'origen de bona part dels residus, l'Ajuntament ha repartit kits d'orgànica porta per porta. El kit consta d'un bujol, un paquet de bosses biodegradables, un imant i el telèfon de recollida de voluminosos. D'aquesta manera es facilita als habitants de Santa Susanna la possibilitat de separar la matèria orgànica en el seu habitatge i fer així més senzill el procés de reciclatge. Actualment ja s'han repartit més de 650 kits en tot el municipi. 

Tots aquells residents que no el tinguin poden passar per l'Ajuntament a buscar-lo. 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

 L'objectiu és aconseguir reduir la quantitat de rebuig generada, reforçar el recordatori de la separació de residus i millorar la visibilitat de la recollida selectiva de cara a la ciutadania.

Article

La participació real de la ciutadania en el nou model de recollida se situa actualment en el 60 % respecte el total d’habitatges i petits negocis de la zona.

Acte
18/05/2022 - 09:00
Palau de Fires de Girona

Butlletí