Santa Perpètua de Mogoda es compromet amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Font: Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
22/11/2011

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, ha volgut participar de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus programat les següents activitats:

El divendres 25 de novembre a la Plaça de la Vila, al matí, de 9:30 a  13:00, es realitzarà un mercat d'intercanvi de llibres i joguines escolar, amb la participació destacada de l'escola Sagrada Família.

També es podrà visitar una exposició cedida per l'Agència de Residus de Catalunya de vuit lletres gegants que formen la paraula ORGANICA per conèixer el procés de transformació de la fracció orgànica fins a obtenir-ne compost, així com els beneficis que comporta per a la salut i el medi ambient.

A les 10:00 els més petits podran gaudir de l'espectacle infantil sobre reduir residus " La Màquina recicladora"

Aquest mateix dia, a les 12:00, a la Sala de Plens de l'Ajuntament es farà una roda de premsa per informar els ciutadans sobre els següents temes:                 

  • Diagnosi de la gestió dels residus
  • Presentació de la campanya de reforç de recollida d'orgànica
  • Conclusions de la campanya "Santa Perpètua Lliure de bosses de plàstic", amb l'associació de Comerciants de Santa Perpètua
  • Prevenció del Malbaratament alimentari
  • Dia sense PAPER a l'administració pública

Més informació: 

Agenda d'Activitats de la Setmana

Especial de Sostenible.cat sobre la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Relacionats

Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Notícia

La reducció de la velocitat de l’AP7 és una de les accions prioritàries de l’Ajuntament de Santa Perpètua per incorporar al nou Pla supramunicipal per la qualitat de l’aire del Vallès Occidental que treballaran els municipis de la comarca. Aquesta infraestructura genera més del 70% de la contaminació del municipi.

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Butlletí