Santa Perpètua de Mogoda es compromet amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Font: Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
22/11/2011 - 00:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, ha volgut participar de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus programat les següents activitats:

El divendres 25 de novembre a la Plaça de la Vila, al matí, de 9:30 a  13:00, es realitzarà un mercat d'intercanvi de llibres i joguines escolar, amb la participació destacada de l'escola Sagrada Família.

També es podrà visitar una exposició cedida per l'Agència de Residus de Catalunya de vuit lletres gegants que formen la paraula ORGANICA per conèixer el procés de transformació de la fracció orgànica fins a obtenir-ne compost, així com els beneficis que comporta per a la salut i el medi ambient.

A les 10:00 els més petits podran gaudir de l'espectacle infantil sobre reduir residus " La Màquina recicladora"

Aquest mateix dia, a les 12:00, a la Sala de Plens de l'Ajuntament es farà una roda de premsa per informar els ciutadans sobre els següents temes:                 

  • Diagnosi de la gestió dels residus
  • Presentació de la campanya de reforç de recollida d'orgànica
  • Conclusions de la campanya "Santa Perpètua Lliure de bosses de plàstic", amb l'associació de Comerciants de Santa Perpètua
  • Prevenció del Malbaratament alimentari
  • Dia sense PAPER a l'administració pública

Més informació: 

Agenda d'Activitats de la Setmana

Especial de Sostenible.cat sobre la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Relacionats

Article
Imatge: Diari de Sabadell

Els municipis que conformen l'Eix de la Riera de Caldes han estrenat, amb la col·laboració de la Xarxa d'Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL) i la Diputació de Barcelona, un espai en línia on consultar les dades més significatives sobre el Parc de Vehicles de l'Eix de la Riera de Caldes.

Notícia

L’Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda, a través de la Regidoria de Convivència i Mediació, endega la campanya "Mesura el teu volum" dins de les accions del projecte Viu i conviu amb motiu del Dia Internacional de la Conscienciació sobre el soroll, que es commemora el 27 d’abril.

Notícia

Els barris de Can Gorgs, Can Gorgs II i Estació-Ca n’Estaper van començar, fa un any, amb la recollida selectiva de residus Porta a Porta. En aquest temps s'ha assolit un percentatge del 93 % de recollida selectiva en els barris del Porta a Porta, aconseguint reduir en 1.900 tones, les tones de residus mal separats en només un any.

Butlletí