Santa Coloma de Cervelló celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb una Festa

Redacció
19/06/2013 - 00:00

Santa Coloma de Cervelló celebra la Festa de l'Energia aquest 20 de juny. Amb ella s'ha sumat a les activitats de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2013. Una iniciativa que han recolzat més de 80 ens locals, adherits a la campanya, els quals realitzen diferents activitats amb el suport de la Xarxa, la Diputació de Barcelona i l'ICAEN.

 

Així doncs, la Festa de l'Energia de Santa Coloma tindrà lloc dijous, dia 20, a la plaça de les Vinyes, a la tarda es realitzaran diversos tallers:

  • "Juguem amb energia" Un joc de gran format destinat a un públic infantil per al foment de l'estalvi energètic i les energies renovables.
  • Taller "Tu tens la paraula..." Explica els diferents hàbits saludables en relació a l'energia. Consta de 6 plafons modulables que representen espais comuns de la vida diària (transport, cuina, bany, etc.)
  • Joc de pistes amb codis QR

També estarà instal·lat un Punt d'Informació Energètica, per adults sobre l'ús de l'energia i informació sobre les actuacions del PAES ( Pla d'Acció per l'Energia Sostenible) 

A la festa també hi haurà possibilitat de degustar unes bones xistorres fetes amb energia solar, és el que s'anomena la xistorrada solar.

Per últims hi haurà dues exposicions per ser visitades:

  • 'Actuem amb energia' Aquesta exposició gira al voltant del coneixement de l'energia i de les formes com podem estalviar-la.
  • Exposició de les fotos de l'ENGAGE. Fotos fetes pels ciutadans del municipi amb missatges d'estalvi energètic en anteriors edicions de la Setmana de l'Energia.

Més informació sobre la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Relacionats

Notícia

Santa Coloma de Cervelló ha posat en marxa el sistema de recollida d’escombraries porta a porta, amb l’objectiu d’incrementar de manera considerable el percentatge de residus que es recuperen al nostre municipi.

Notícia

Els veïns i les veïnes de Santa Coloma tenen fins al dia 15 d’octubre per a apropar-s’hi amb la carta emplenada que han rebut al seu domicili i recollir-hi el material informatiu i els nous cubells que permetran fer ús del nou servei, així com per a resoldre-hi tots els dubtes que puguin tenir sobre el seu funcionament.

Notícia

El Parc de Can Lluc s’incorpora com a espai d’investigació de l’Observatori Metropolità de Papallones i l’organització cerca voluntariat i fa una crida a la ciutadania per col·laborar en les tasques d’observació de papallones i treball de camp.

Butlletí