Sant Vicenç torna a obrir el punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
27/02/2013 - 00:00

Aquest mes de febrer Sant Vicenç de Castellet ha tornat a obrir al públic el punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. L'espai manté l'atenció al públic a les dependències de l'OAC de l'Ajuntament i obre portes dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a 2 del migdia. El punt d'informació compta amb una persona que atén els visitants que tenen interès a conèixer el parc natural. La reobertura de l'espai és possible gràcies al conveni de col·laboració establert entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç.

Sant Vicenç, porta d'entrada
Sant Vicenç de Castellet és una de les portes d'entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. A l'oficina d'informació es podrà consultar tot tipus de documentació relacionada amb el parc que compta amb un important patrimoni arquitectònic, cultural, natural i paisatgístic a l'entorn de Vallhonesta. Des del municipi també es pot accedir al camí ral de Barcelona a Manresa i és zona de pas del GR 4 i inici de l'itinerari SL-C 53 de Sant Vicenç de Castellet a Sant Pere de Vallhonesta. L'espai també funciona com un punt d'informació del mateix municipi i es poden consultar plànols dels carrers, informació de restaurants i allotjaments i les principals activitats que es programen a Sant Vicenç de Castellet.

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia de Natura Urbana que s'organitza en el marc de la Setmana de la Natura. 

Notícia

Els infants vagin en bus urbà, en bicicleta o a peu a les escoles disposaran d'un servei de monitoratge. Les escoles Ítaca, Puigberenguer, Les Bases i L’Espill ja fan ús d’aquest programa, que es vol ampliar a més centres escolars. L’objectiu del projecte és afavorir la conciliació familiar, a la vegada que es promou la mobilitat sostenible i s’habitua els infants a desplaçar-se per la ciutat a peu o en bus urbà

Notícia

Es tracta d'una actuació que es troba dins d’un conjunt d’accions que preveuen la renovació integral i adequació a normativa de les instal·lacions

Butlletí